Followers

Friday, June 3, 2016

Home » , » Order Dokoh Patch Iron

Order Dokoh Patch Iron

Assalammualaikum....
7pcs hello kitty 
Alhamdulillah ...ada juga yang sudi order dokoh iron patch daripada MV...masuk 3 order ni sudah 7 order yang MV terima..walaupun tak banyak sekurang2nya menambah pendapatan...
order from Tuaran 
kalau kamu orang berminat bulilah PM MV di 0168040362...buli lah bergaya di pagi raya...harga pun tak mahal bah buli runding..kalau area kota kinabalu boleh  cod/self collect ....kalau area lain boleh pos...
Order dari My Friend(Fhanim)
Jangan malu jangan segan ya kawan2

5 comments:

  1. comey jer hello kitty tu.. kat pejabat ni pun ramai yang berdokoh..

    ReplyDelete
  2. alhamdulilah bisnes Mv bertambah hendaknya..

    ReplyDelete
  3. comel jer! kawan Sally pun ada bg benda ni utk review..hahahaha

    ReplyDelete
  4. Comel sangat yang hello kitty tu.. semoga sukses yer MV..

    ReplyDelete