All About Love: Dokoh Iron Patch
Showing posts with label Dokoh Iron Patch. Show all posts
Showing posts with label Dokoh Iron Patch. Show all posts

Friday, June 3, 2016

Order Dokoh Patch Iron

8:00 AM
Order Dokoh Patch Iron
Assalammualaikum....
7pcs hello kitty 
Alhamdulillah ...ada juga yang sudi order dokoh iron patch daripada MV...masuk 3 order ni sudah 7 order yang MV terima..walaupun tak banyak sekurang2nya menambah pendapatan...
order from Tuaran 
kalau kamu orang berminat bulilah PM MV di 0168040362...buli lah bergaya di pagi raya...harga pun tak mahal bah buli runding..kalau area kota kinabalu boleh  cod/self collect ....kalau area lain boleh pos...
Order dari My Friend(Fhanim)
Jangan malu jangan segan ya kawan2
Read More

Tuesday, May 24, 2016

Dokoh Iron Patch

4:30 PM
Dokoh Iron Patch
Assalammualaikum...
pakai baju plain then cantikkan lagi dengan dokoh iron patch
Trend sekarang...bergaya di pagi raya dengan dokoh iron..macam baju diana dan linda rafar....jom tengok dokoh iron yang MV jual ...


.


















Kalau Berminat....
wasap 0168040362 
Just bagitau kod apa yang kamu mau...






Read More