Followers

Tuesday, June 14, 2016

Home » , , , » Kasut raya ayu & wani

Kasut raya ayu & wani

Assalamualaikum

Salam 9 ramadan... Alhamdulillah masa lgi berpuasa..begitu juga haikalayuwani.. Persiapan  raya ala kadar jer...

Bju pki yg last year punya... untuk tema tahun ni jubah for mom n daughter.. Colour blue(kain sekolah menengah) ...

Baju my kakak yg tlg jahitkan.. Jimat duit nnt belanja dia mkn jer.. Skg bju wani dan kakak ayu dah siap.. Tgl syamimi n mv lagi..

Kasut raya utk kakak ayu dan wani mv dah siap beli.. Yg murah2 saja.. Ikut pilihan mereka... Excited dorang memilih...

Abg adik nnt kita cri ya.. Sebb xda yg berkenan  masa pergi ahad tu.. Awak2 dah ready2 persiapan raya ker

2 comments:

  1. untunglah Mv dah siapkan ..kita jenis last minit cuma baju jer tempah sorang selai yang lain beli jadila tu

    ReplyDelete
  2. Cantik cantik. Anak dara akk dah besar. Dah pandai nak high hills bagai. Klw anak kecik ni senang sbb boleh pilih ikut taste mak dia aje kan.

    ReplyDelete