Followers

Thursday, June 23, 2016

Home » , » Gigi baru tumbuh gigi susu tak patah lagi

Gigi baru tumbuh gigi susu tak patah lagi

Assalamualaikum

Salam 18 ramadan, pejam celik pejam celik sudah 18 hari kita berpuasa.. Alhamdulillah  masih full...
Anak2 pun masih full.. Yeahhh.. Oh ya ni nak kongsi semalam nampak gigi bru wani tumbuh ..padahal gigi susu belum patah lagi..

Nmpknya mengikut mama n abahnya lah ni.. Gigi tak rata... Gigi baru tu tumbuh d belakang gigi susu... Huhu
Nak cabut gigi susu tu wani pula takut.. Entahlah macam mana ni.. Ada idea  tak kawan2


gigi tue tumbuh tak lurus

2 comments:

  1. o..o..ciktie tak ada idea nak baut camne. tapi orang kata gigi susu tu tak elok dicabut. sebabnya ciktie lupa pulak

    ReplyDelete
  2. alamak, kalau tak goyang sakit gak kalau nak mencabut tu..g klinik la sng kot..huhu

    ReplyDelete