Followers

Saturday, June 4, 2016

Home » » Siapa Kawan Isteri Anda??

Siapa Kawan Isteri Anda??

Assalammualaikum...

pinjam google
Kalau MV sebelum kahwin memang kawan tak ramai..lepas kawin then kerja kawan MV adalah di kalangan rakan sepejabat,rakan sejawatan,kenalan waktu kursus...dan sekarang berjinak2 di bidang perniagaan..so berkawan dengan yang memberi peluang perniagaan...

Tapi kawan yang paling Rapat Of course suami & anak-anak..tak di nafikan...Mcm MV weekend memang stay duduk rumah..kalau kena kerja pun bawa anak turun ofis,.,,bila jadi ibu dan isteri ni..

macam mana banyak pun kawan yang kita ada..kwan yang akan sentiasa ada di sisi kita di saat susah senang ialah suami dan anak-anak...

3 comments:

  1. kawan biar beribu..bkawen biaq satu..hehee

    ReplyDelete
  2. betul tu kan :) ayat last tu..hehe

    ReplyDelete
  3. Setuju dengan MV.. suami dan anak2lah kawan paling rapat kita..

    ReplyDelete