Followers

Tuesday, February 23, 2016

Home » , , » I,m Not Robot

I,m Not Robot

Assalammualaikum...


ada verify code lagi
I,m NOt robot....MV ada masalah nak komen blog ,,,,sebab asyik kena tick kotak tue...hari ni makin parah sebab siap ada verify code...nasib gambar..kalau warna habis tak dapat sebab MV ni buta warna 
sebelum ni just tick jer
kenapa erk masalah mcm ni..nak bw pun payah...leceh...asyik nak kena tick and verify code...korang2 ada tak masalah macam ni......atau MV jer ..dengan mood berblog dah on tetiba buat hal pula...huhu...

ada yang boleh tolong tak....

8 comments:

  1. tu.lah..geram kan...kdg aktiviti blogging jadi lambat

    ReplyDelete
  2. empunya blog tu kena tukar setting..embeedded..sayanya blog ada tak?

    psssttt: lambat ke loading? sy bukak blog cam ok je..huhu..ke tenet MV slow? xtau sgt tenet2 ni..hehe

    ReplyDelete
  3. Selalu gak jadi gini bila banyak tinggalkan komen.. Stress gak kalau nak pilih2 gambar.. huhuhu.. Cabaran nie mv..

    ReplyDelete
  4. Biasa kalau saya jumpa benda tu, saya abaikan je I'm not a Robot tuu. Macam takde masalah pun. Hehe :P

    ReplyDelete
  5. kadang2 ade jugak jumpa blog kena verify mcm ni...err..nk tahu jgk la knpae leh jd cmtu ye huhu

    ReplyDelete
  6. kalau xsilap yg tu owner blog kena setting. sbb tu ad certain blog naik yg im not robot tu. hee

    ReplyDelete
  7. alaa, yeke? ada kuar robot gak ye..camne ye, sy takde ubah apa2 setting pun..MV set comment camne eh? leh share?

    ReplyDelete
  8. kebanyakan komen blogger lain ada setting mcm ni
    aah agak leceh nak tick

    ReplyDelete