Followers

Saturday, February 27, 2016

Home » » Enfagrow Free Simple

Enfagrow Free Simple

samples susu,magnet frame& shape matching puzzle
Assalammualaikum...

MV dah lupa....bila MV start daftar member Enfagrow..tup tup dapat box yang dikirm ke ofis..dalam nya ada samples susu,magnet frame& shape matching puzzle....samples susu tu ada 3 bungkus....

masa last year MV dapat juga samples susu ni..then this year dapat lagi...kali ni siap ada puzzle untuk baby...wooden puzzle...and magner frame....

korang nampak tak MV letak gambar syamimi kat situ...susu tu wani yang minum...set puzzle tue syamimi yang punya...

ada sesiapa yang dapat macam MV dapat ni?

1 comment:

  1. Ala.. x dapat pun.. Macam best je set puzzle tu ngn frame magnet tuh..

    ReplyDelete