Followers

Wednesday, February 24, 2016

Home » , » Jalan-Jalan At Tempurung Seaside Lodge,Kuala Penyu

Jalan-Jalan At Tempurung Seaside Lodge,Kuala Penyu

Assalammualaikum



Pinjam google
Weekend masa balik kampung haritu..MV dan keluarga ke  Tempurung Seaside Lodge,Kuala Penyu ..jalan2 ambik angin petang sebab view kat situ sangat cantik..di tambah pula jaral dari rumah ke sana tak lah jauh sangat ....


pinjam google
Nampak tak view dia cantik kan...MV tak sempat nak snap gambar sebabnya angin masa tu kuat sangat...pasir masuk mata...malas pula naik naik ke atas..just stay di bahagian bawah jer...ditambah takda orang nak tengok syamimi...pergh banyak betul alasan..kiki


santai anak2 and sepupu

MV balik kampung sendiri jer malam jumaat tue ikut kakak MV...suami kena kerja sebab ada dinner GERAKAN di kota kinabalu sempena CNY...sebab tu xda wajah Mr Velentine dalam entry ni....malam sabtu baru dia balik ke kampung...
with mam n kakak
korang2 kalau nak bercuti Di sabah boleh lah pergi tempat ni....dari sini bolehlah ke Labuan..Naik Feri...kalau nak maklumat lanjut jangan segan tanya MV yea...abaikan gambar tudung MV yang ditiup angin itu....


**SAPA SUKA TENGOK FILEM SERAM BOLEH TENGOK CERITA NI

8 comments:

  1. Cantiknya... Bila la nak gi sabah nie..

    ReplyDelete
  2. cantik gila la view tu, bestnya klo dpt menginap kat situ
    kuala penyu, ada member sy kat sana, namanya suhireh, lelaki

    ReplyDelete
  3. Memang cantik betul pemandangannya...

    ReplyDelete
  4. Hi Mrs Velentine, This coming to you from Canada...was at kawan baik Aziela's blog, noticed your lovely callsign and busybody over,I suka your this blog posting, seeing those beautiful well taken pics,a tropical Paradise, the warm waters, palm trees...
    As right now typing this its snowing where I am and cold!
    Nice family you have.
    Have a nice day and simpan satu lagu dalam hati.
    Lee.

    ReplyDelete
  5. msng msng pgg tudung, kan ! mmg kuat lettew anginnya
    tp bestkn pergi pantai saya suka.
    nti ada msa nk bawa rania ke pantai. myb lps ambil ubat cacing dulu ke. entah geli ke tidak. hiks.

    ReplyDelete
  6. best o... brapa harga klu stay sna tu ? macam saya mau try hehe

    ReplyDelete