Followers

Showing posts with label masalah nak komen di blog. Show all posts
Showing posts with label masalah nak komen di blog. Show all posts

Tuesday, February 23, 2016

I,m Not Robot

Assalammualaikum...


ada verify code lagi
I,m NOt robot....MV ada masalah nak komen blog ,,,,sebab asyik kena tick kotak tue...hari ni makin parah sebab siap ada verify code...nasib gambar..kalau warna habis tak dapat sebab MV ni buta warna 
sebelum ni just tick jer
kenapa erk masalah mcm ni..nak bw pun payah...leceh...asyik nak kena tick and verify code...korang2 ada tak masalah macam ni......atau MV jer ..dengan mood berblog dah on tetiba buat hal pula...huhu...

ada yang boleh tolong tak....