Followers

Thursday, December 22, 2016

Home » , » My Year 2016 In books

My Year 2016 In books

Assalammualaikum....


My Year 2016 In books....sebenarnya daftar kat web Goodreads sebab nampak Sha post tentang ni...lama juga daftar...last-last bulan 10 baru aktif nak masukkan target berapa buku yang nak baca tahun ni...So untuk permulaan MV target 10 buah buku jer...alhamdulillah MV dah baca 12 buah buku...yeah kira tercapai lah kan....


Buku yang paling nipis MV baca adalah Dia bukan Arissa...yang MV habis baca dalam tempoh 4 jam... dan yang paling tebal...tentulah 7 hari mencintaiku.... tapi baca ni pun nda lama...dalam 3 hari sebab jalan ceritanya yang menarik...


Semuanya novel hihi...takpe next year kita cuba baca yang bukan fiction ya hahaha...



3 comments:

  1. Bagus juga MV target awal awal nak baca buku berapa buah dalam setahun kan

    ReplyDelete
  2. wah bmanfaat bg yg suka mbaca =D

    ReplyDelete
  3. Yeah!! Tahniah MV.. next year boleh tambah jumlah dan jenis buku..

    ReplyDelete