Followers

Saturday, December 10, 2016

Home » , , , » Family day #psups #hawaian

Family day #psups #hawaian

Assalammualaikummm

Alhamdulillah ..selesai lagi satu program ofis..kali ni dikendalikan Kelab ofis..dan temanya kli ni hawaian di buat di ODEC UMS....so mv cubalah mengikut tema..oh ya abg haikal xda join ni sebab dia balik ranaušŸ˜¢
Untuk hari keluarga ni mv sebagai urusetia game ...bersama 4 lgi kawan...walaupun pada awal2 hari hujan ...syukur tak lama lps tu cerah semula...


ANTARA game yang disediakan :
Kanak-kanak 3-6 tahun
Isi air guna span
Bawa bola guna sudu

Kanak-kanak 7-12
Bola beracun
Musical chair

Dewasa pula 
Apple dance(pasangan)
Bola beracun
musical chair
Pijak belon smpi pecah

Alhamdulillah acara sukaneka berjalan lancar...kesian anak2 nak main lagi..tapi apa ble.buat game x byk...based on bajet...

Ayu ada menang no.2 untuk.bola beracun dan no.4 untuk musical chair...wani dapat saguhati jer..wani ni bukan nak menang..dia mmg x berapa kisah menang kah x janji dia main..

Syamimi pula sibuk main pasir.hihi..macam biasalah kan...acara plng ditunggu2 ... Cabutan bertuah...

1st mini fridge
2nd home theatre
3rd penginapan di dalit 2 hari 1 mlam
4th go pro
5th go pro

Dan sekali lagi mv dapat blender...tahun ni dpt jenama panasonic pula...lepas mungkin rezeki kan..mv dapat lagi cabutan khas..dapat beg sukan adidas...

Selain itu ada pertandingan best dress lelaki/perempuan yang mana hadiahnya jam fossil rm5++

Family gempak hadiahnya penginapan 2 hari 1 malam di hotel dalit tuaran

Untuk budak pun ada...princess n prince...tahniah semua ya..enjoy your gift...keep this moment in our memory..

Oh ya...setiap keluarga yang hadir dapat goodies yang berisi nescafe latte,biskut jacobs,air ribena dan coklat kit kat..

Puas hati dengan program family day..next year kita buat lagi..always love Psupspian and family..memang sporting.. Tq semua atas kerjasama yang diberikan

5 comments:

  1. wahh bestnya.. mcm pakain seragam pulak... comel2 semua

    ReplyDelete
  2. Comelnya baju matching anak beranak. Suka colour tu :D

    http://www.fatindays.com

    ReplyDelete
  3. Comelnya.. meriah kalau joint program macam ni dgn family kan MV..

    ReplyDelete