Followers

Thursday, December 15, 2016

Home » , , » Cermin Mata

Cermin Mata

Hitam juga jadi pilihan 
Assalammualaikum...

Kaca mata baru untuk wani....pilihannya mau warna pink..tapi semua yang warna pink tue nda sesuai dengan dia..last2 pilih lagi warna hitam macam haritu...harap2 yang ni bertahan lah...

kalau ikutkan degree wani tak berubah..cuma cermin mata dia patah...itu yang belikan yang baru ....cermin mata ni bingkainya buy 1 free 1...so MV beli satu bingkai untuk kakak Ayu...nanti baru pasang cerminnya...

Harga frame ni RM78(2 Pasang)...untuk cermin wani RM45..MV ambik yang biasa jer....SO total semua RM123...Insyaallah nanti mau tukar untuk abang dan kakak lagi...tapi kena beli dulu frame untuk abang...baru ble tukar yang baru....

Kosnya RM123(2 pasang frame+ Cermin) untuk abang haikal, Kakak Ayu Pula RM45(**cermin sahaja sebab frame ada sudah)....so total dalam RM168.00...  Ni MV buat di Kedai cermin mata Bee di 1borneo hypermall kota kinabalu....

Itupun selepas temujanji dengan doktor pakar mata di Hospital .....sebab kes dorang ni lain sikit..rabun dekat...jadi memang nda berani bawa check di kedai....

4 comments:

  1. wahh rabun dekant.. knpa tak brani bawa cheack kedai mv??

    ReplyDelete
  2. Memang dah sampai masanya wani tukar spek baru ya.

    ReplyDelete
  3. Kalau rabun dekat memang special sikit..
    Kena pakai Spek la kalau nak membaca kan..

    ReplyDelete