Followers

Tuesday, December 13, 2016

Home » » Perarakan Maulidur Rasul Peringkat Negeri Sabah 2016

Perarakan Maulidur Rasul Peringkat Negeri Sabah 2016

Assalammuailaikum...

wefie duluan 
Salam Maulidur Rasul.. semalam sambutan Maulidur Rasul peringkat negeri sabah bertempat di Beaufort . Sudah menjadi rutin tahunan pejabat MV akan terlibat dalam perarakan seperti tahun sebelumnya....



Tahun ni sambutan di buat di Beaufort Sabah..kampung MV...jadinya kira balik kampung terus lah...tahun ni ayu dan wani ikut sekali berarak ...itu pun last minit sebab nda cukup kontinjen...

terpkasa lah meminjam baju dekat makcik kebetulan ada sepupu MV yang sebaya ayu...dan ada satu baju yang besar untuk wani...



dugaan juga sebab wani ...mengadu penat dan tak larat..hihi...alhamdulillah syukur dia smpi juga ke garisan penamat....



kakak ayu steady jer...berjalan d depan dengan memegang pelakat ....bagus juga melibatkan anak-anak dengan aktiviti macam ni...



tahun ni ..tema baju adalah batik...ditaja oleh pejabat dan sehelai shawl ariani..hihi..sapa2 yang ada join sambutan maulidur rasul hari tu..mari lah share cerita

9 comments:

  1. Baik betul hati kawan mis valentine. Nak taja batik tu

    ReplyDelete
  2. best jgk yer join perarakan cam gini... tahniah kerana rajin... tak ramai orang lerh buattu...

    ReplyDelete
  3. Salam Rabu. Menyinggah bila ada kesempatan hari ini. wah seronok nyer dapat join sekali tu MV

    ReplyDelete
  4. Wah!! Best MV boleh joint aktiviti macam nie..

    ReplyDelete