Earning 8share . - All About Love

Saturday, December 3, 2016

Earning 8share .

earning pada 29.10.2016

Assalammualaikum..

berkongsi sedikit mengenai 8share MV...alhamdulillah bertambah lagi ,,,,dah seratus yeah...boleh dah cashout ... walaupun orang cakap benda ni lama mau kumpul tapi sekurang2nya berbaloi lah...

dengan share iklan sahaja dapat duit....x susah pun kan...rasanya macam nak cashout then beli benda yang boleh diingat,,,,
earning pada 02.12.2016
kalau rajin ..kadang sehari dapat lah rm 2- 3 ringgit ..ok lah sapa yang nak bagi kan..lagipun cukup rm50 dah boleh cashout... 

Sapa yang tak cuba lagi...boleh lah cuba yea.. jom daftar kat sini

6 comments:

  1. Kita pun rajin juga kumpul ni, blh la wat bli2 brg ckit hihi

    ReplyDelete
  2. Wah bestnya. Alhamdulillah. Rezeki juga tu. Sehari rm3. Sebulan rm50

    Setahun dah berapa kan?

    😍 Jadi tabungan kecemasan

    ⛔⛔ Jemput singgah blog mazni & komen. Komen terbaik akan memenangi RM50 setiap bulan ⛔⛔

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. Tahniah mv.. berkat kerajinan MV nie..

    ReplyDelete