All About Love: buat duit dengan 8 share
Showing posts with label buat duit dengan 8 share. Show all posts
Showing posts with label buat duit dengan 8 share. Show all posts

Monday, November 13, 2017

Menang Reward 8share Lagi

4:43 PM
Menang Reward 8share Lagi
Yeahh dapat RM10.00

Assalammualaikum...

Alhamdulillah menang lagi mission 8share..menang 2 dari 4 mission yang dia bagi...dapatlah earning extra RM5.00 kali dua...dapat RM10.00 terus earning bertambah menjadi rm52.78...dah boleh cashout...Ini yang sayang dengan 8share ni...sayang sangat hihi


Korang yang join 8share ada yang menang juga...rezeki bulan november ni...dapat lucky draw ..ni dapat reward earning pula....Semoga MV dimurahkan rezeki lagi...AMin 
Read More

Wednesday, October 25, 2017

Friday The 13th' Mission 8Share

3:15 PM
Friday The 13th' Mission 8Share
Image may contain: text

Assalammualaikum...

Alhamdulillah rezeki RM10.00 bertambah ke akaun 8share MV...alhamdulillah jumlah terkumpul sekarang sudah Rm30.00....usaha sikit lagi dapat lah cashout lagi...nda payah tunggu lama-lama.. cukup RM50 kita cashout lepas tu kumpul balik..biar duit tue simpan kat bank...

Sapa yang nak cari pendapatan sampingan..try lah 8share ni....boleh daftar kat sini 
Read More

Saturday, December 3, 2016

Earning 8share .

7:00 AM
Earning 8share .
earning pada 29.10.2016

Assalammualaikum..

berkongsi sedikit mengenai 8share MV...alhamdulillah bertambah lagi ,,,,dah seratus yeah...boleh dah cashout ... walaupun orang cakap benda ni lama mau kumpul tapi sekurang2nya berbaloi lah...

dengan share iklan sahaja dapat duit....x susah pun kan...rasanya macam nak cashout then beli benda yang boleh diingat,,,,
earning pada 02.12.2016
kalau rajin ..kadang sehari dapat lah rm 2- 3 ringgit ..ok lah sapa yang nak bagi kan..lagipun cukup rm50 dah boleh cashout... 

Sapa yang tak cuba lagi...boleh lah cuba yea.. jom daftar kat sini

Read More