All About Love: family day
Showing posts with label family day. Show all posts
Showing posts with label family day. Show all posts

Saturday, December 10, 2016

Family day #psups #hawaian

9:10 PM
Family day #psups #hawaian
Assalammualaikummm

Alhamdulillah ..selesai lagi satu program ofis..kali ni dikendalikan Kelab ofis..dan temanya kli ni hawaian di buat di ODEC UMS....so mv cubalah mengikut tema..oh ya abg haikal xda join ni sebab dia balik ranaušŸ˜¢
Untuk hari keluarga ni mv sebagai urusetia game ...bersama 4 lgi kawan...walaupun pada awal2 hari hujan ...syukur tak lama lps tu cerah semula...


ANTARA game yang disediakan :
Kanak-kanak 3-6 tahun
Isi air guna span
Bawa bola guna sudu

Kanak-kanak 7-12
Bola beracun
Musical chair

Dewasa pula 
Apple dance(pasangan)
Bola beracun
musical chair
Pijak belon smpi pecah

Alhamdulillah acara sukaneka berjalan lancar...kesian anak2 nak main lagi..tapi apa ble.buat game x byk...based on bajet...

Ayu ada menang no.2 untuk.bola beracun dan no.4 untuk musical chair...wani dapat saguhati jer..wani ni bukan nak menang..dia mmg x berapa kisah menang kah x janji dia main..

Syamimi pula sibuk main pasir.hihi..macam biasalah kan...acara plng ditunggu2 ... Cabutan bertuah...

1st mini fridge
2nd home theatre
3rd penginapan di dalit 2 hari 1 mlam
4th go pro
5th go pro

Dan sekali lagi mv dapat blender...tahun ni dpt jenama panasonic pula...lepas mungkin rezeki kan..mv dapat lagi cabutan khas..dapat beg sukan adidas...

Selain itu ada pertandingan best dress lelaki/perempuan yang mana hadiahnya jam fossil rm5++

Family gempak hadiahnya penginapan 2 hari 1 malam di hotel dalit tuaran

Untuk budak pun ada...princess n prince...tahniah semua ya..enjoy your gift...keep this moment in our memory..

Oh ya...setiap keluarga yang hadir dapat goodies yang berisi nescafe latte,biskut jacobs,air ribena dan coklat kit kat..

Puas hati dengan program family day..next year kita buat lagi..always love Psupspian and family..memang sporting.. Tq semua atas kerjasama yang diberikan
Read More

Saturday, December 19, 2015

Family Day PSUPS 2015

7:30 AM
Family Day PSUPS 2015
Assalamualaikum....

bungkus hadiah kanak-kanak
 MV kongsikan sedikit gambar dan kegembiraan family day pejabat MV yang dibuat di Tanjung ARu beach 1 Kota Kinabalu Sabah pada sabtu lepas bersamaan dengan 12.12.2015....MV pergi tanpa Mr Velentine sebab dia kena kerja half day....
masa ni MV tengah fikir apa eh
 takpa janji enjoy....program ni ofis anjur sendri pertandingan nya sebab pihak JPNIN takda masa...happening...walaupun first time anjur sendiri...tahniah buat semua urusetia yang terlibat,,,dan tahniah juga buat semua kakitangan yang hadir.....

YB Datuk Borhan Bin Dolah (SUP)

banner family day PSUPS

my kiddo

sipi2 jer nampak MV

abaikan posing MV tu

pertandingan cari gula2 dalam tepung 

music chairs 4-6 tahun 

music chair 7-12 tahun

saguhati saja

no.2 bola beracun 


saguhati jer

saguhati juga

no.3 bola beracun 

saguhati 


wakil MV buat cabutan bertuah dan kali ni dapat portable gas

posing with big bos & second bos

acara bergambar ramai2
Takda banyak yang MV nak ceritakan semua MV kongsikan kegembiraan yang MV rasa...pergi sana dapat goodies...anak2 happy dapat join game dan dapat hadiah..MV pun dapat lucky draw portable gas...alhamdulillah..insyaallah panjang umur tahun depan akan join lagi family day ni...
Read More