Followers

Saturday, December 19, 2015

Home » » Family Day PSUPS 2015

Family Day PSUPS 2015

Assalamualaikum....

bungkus hadiah kanak-kanak
 MV kongsikan sedikit gambar dan kegembiraan family day pejabat MV yang dibuat di Tanjung ARu beach 1 Kota Kinabalu Sabah pada sabtu lepas bersamaan dengan 12.12.2015....MV pergi tanpa Mr Velentine sebab dia kena kerja half day....
masa ni MV tengah fikir apa eh
 takpa janji enjoy....program ni ofis anjur sendri pertandingan nya sebab pihak JPNIN takda masa...happening...walaupun first time anjur sendiri...tahniah buat semua urusetia yang terlibat,,,dan tahniah juga buat semua kakitangan yang hadir.....

YB Datuk Borhan Bin Dolah (SUP)

banner family day PSUPS

my kiddo

sipi2 jer nampak MV

abaikan posing MV tu

pertandingan cari gula2 dalam tepung 

music chairs 4-6 tahun 

music chair 7-12 tahun

saguhati saja

no.2 bola beracun 


saguhati jer

saguhati juga

no.3 bola beracun 

saguhati 


wakil MV buat cabutan bertuah dan kali ni dapat portable gas

posing with big bos & second bos

acara bergambar ramai2
Takda banyak yang MV nak ceritakan semua MV kongsikan kegembiraan yang MV rasa...pergi sana dapat goodies...anak2 happy dapat join game dan dapat hadiah..MV pun dapat lucky draw portable gas...alhamdulillah..insyaallah panjang umur tahun depan akan join lagi family day ni...

2 comments:

  1. bestnye,.tringin join fmly day mcm ni..hehe

    ReplyDelete
  2. meriah ni MV..semua serba biru...anak2 dapat hadiahkan

    ReplyDelete