Followers

Monday, December 14, 2015

Home » , , » Tudung Aidijuma White Label Release 12.12.2015

Tudung Aidijuma White Label Release 12.12.2015

Assalammualaikum..

Maaf agak mengabaikan blog ni huhu..kenapakah.....hari ni MV update blog dengan berkongsi kegilaan...Kegilaan??/hahaha,,,,bolehkah ia disebut kegilaan??ada terjebak?agak kemaruk??atau hobi..

hasil candatan pagi ahad
Ni semua adalah tentang  tudung aidijuma yang semakin hari semakin cun gitu....dengan AJ anda akan nampak yakin dan bertambah muda daripada usia yang sebenar...ok Bukan MV yang cakap tapi rata2 semua pengguna tudung ni semuanya terkena aura yang sama....
yang ni pun comel
 MV kongsikan hasil candatan tudung WL yang release minggu lepas pada sabtu tapi MV hanya sempat beli pada ahad..itu pun kira untunglah kali ni pergi ahad pun masih dapat grab 5 desin dari 7 design....beli untuk sendiri...dan ambik lebih buat jual...jual ikut harga mampu milik jer..sehelai RM15..biasanya jual dengan kawan yang jauh dari COncept store....
sesuai utk yg buat cake
 Korang ada tak yang dapat Green Label Hello Kitty..MV nak sangat yang tue..sebab cute..tapi sayangnya design tue dah habis...huhu....kempunan .....5 design wl ni lah penubat hati yang lara....
sweet sesuai dgn tailor
asyik beli tudung jer..takpa..anak dara MV ramai..AYUWANIMIMI...besaq nanti boleh waris tudung mama ok....korang ada tak yang sama perangai macam MV....kalau ada design baru jer mesti nak beli..terutamanya WL sebab murah..hanya RM10.... 
comel kan pil2 ni
 Kalau design comel2 lagi lah hati macam digaru2..gatal jer....tapi kalau kena bulan tua...duduk diam2 jer..tengok orang post mencandat....kalau yang label YL ataupun untuk reseller pun MV jarang ambik...
ziq zaq
Semua MV beli kat Concept Store ata Gudang Store,,,,nak tanya adakah ini penyakit?kegilaan??tapi Mr Velentine cakap...MV ni hantu AJ...hahaha

2 comments:

  1. banyaknya koleksi MsVelentine.. jelous lak ciktie

    ReplyDelete