Followers

Monday, December 7, 2015

Home » » Zero AIDS Run 2015

Zero AIDS Run 2015

Assalammualaikum..


Dah lepas habis 9km run 
05.12.2015 first time ikut run sempena hari Sambutan Hari Aids...MV & rakan ofis join Zero AIDS Run 2015 bertempat di Nexus Karambunai,Sepanggar.Larian sejauh 9km.....

Pengalaman pertama setelah bertahun2 tak lari kali ni agak penat dan sakit2 badan...tapi berjaya juga menghabiskan dalam tempoh 1jam lebih....walaupun banyak jalan dari lari itu cukup baik lah sebab tak pengsan...

Lepas ni nak join SIDMA  RUN 2016 anjuran UNITAR....kali ni bawa HAIKALAYU sekali...ambik yang 5km jer...nak pupuk minat anak2 MV......


6 comments:

  1. bestnye join program Run macam ni.

    ReplyDelete
  2. alamak kalau dekat nak juga join..MV kenapa jarang ya updet blog area KK banyak bahan nak cerita..pasal tempat menarik dekat karambunai ..ha .apapun agaknya masa tak ada nak klik2 gambar kan..

    ReplyDelete
  3. Salam MV.. wah bagusnya join aktiviti mcm ni ! Badan cergas otak cerdaskn he3

    ReplyDelete
  4. Salam,

    My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com

    Thanks :)

    ReplyDelete
  5. Wahhh..bestnya join program camni

    ReplyDelete