8Share Cashout - All About Love

Thursday, December 17, 2015

8Share Cashout

Assalammualaikum
sikit lagi dah boleh cashout
Tahun ni genaplah tahun ke-3 MV join 8share..sebelum ni dia guna nama says rasanya dah lebih RM500 MV cashout....walaupun tak banyak tapi kira berbaloi lah .....biarpun sikit tapi nampak hasilnya.....

untuk tahun ni...MV Cashout dah 2 kali...kalau yang ni kena masuk cashout next year 4.1.2016..takpa sempat lagi kot nak kumpul cukupkan RM50.00...korang ada yang join?atau baru nak join ..

meh lah join kat SINI tak rugi pun lagipun benda nak masuk tak yah bayar free jer...walaupun income just 0.20 per click ...Insyaallah bayaran akan diterima kalau kita buat pengeluaran....

Try lah..tak rugi pun..selamat mencuba

7 comments:

  1. salam, nak tanya
    bagaimana nak cashout 8share tu?

    ReplyDelete
  2. Macam mana nak tarik orang click apa yg kita share? Sis boleh kongsi?

    ReplyDelete
  3. Maksudnya , buat ayat tu dekat post entry ke sidebar macam mana lagi sesuai?

    ReplyDelete