All About Love: 8share
Showing posts with label 8share. Show all posts
Showing posts with label 8share. Show all posts

Wednesday, October 18, 2017

Lagi Reward Dari 8share

8:00 AM
Lagi Reward Dari 8share
No automatic alt text available.

Hi, haikalayuwana!

Congratulations! You've succeeded in your Mission: Get Zombified, which required you to tag a friend and share this Special on your Facebook timeline.

Your reward of RM10 has been credited to your wallet.

Assalammualaikum...

lagi reward dari 8 share...walaupun hanya RM10.00 oklah tambah juga jumlah terkumpul sekarang ...jadi lah RM15.00 rajin join mission yang 8 share bagi...cepat lah juga dapat cashout,,

Mv kalau cukup RM50 memang terus cashout.lepas tu kumpul lagi balik...korang yang join 8share ada dapat reward ni 
Read More

Thursday, March 2, 2017

Tebus 8 Share Point

7:30 AM
Tebus 8 Share Point

Assalammualaikum

Tebus 2 helai tshirt

Tebus point 8 share....dapatlah dua helai baju 8 share..mv ambik size m....


Kainnya sedap di pakai x panas...warna pun best..warna biru kehitaman....


Kamu pernah kah tebus point 8share...korang tebus apa...mv nak tebus baucer kfc..tapi tuelah selalu hbs

Read More

Monday, September 19, 2016

Kad Starbucks Dah sampai

7:30 AM
Kad Starbucks Dah sampai

Assalammualaikum....

Ingat  entry ini  ...pihak 8share poskan hadiah yang MV menang ,,,cepat juga pihak mereka poskan hadiah ni.....

Terima kasih ##iLove8share @8share @8shareMY
Read More

Thursday, December 17, 2015

8Share Cashout

7:30 AM
8Share Cashout
Assalammualaikum
sikit lagi dah boleh cashout
Tahun ni genaplah tahun ke-3 MV join 8share..sebelum ni dia guna nama says rasanya dah lebih RM500 MV cashout....walaupun tak banyak tapi kira berbaloi lah .....biarpun sikit tapi nampak hasilnya.....

untuk tahun ni...MV Cashout dah 2 kali...kalau yang ni kena masuk cashout next year 4.1.2016..takpa sempat lagi kot nak kumpul cukupkan RM50.00...korang ada yang join?atau baru nak join ..

meh lah join kat SINI tak rugi pun lagipun benda nak masuk tak yah bayar free jer...walaupun income just 0.20 per click ...Insyaallah bayaran akan diterima kalau kita buat pengeluaran....

Try lah..tak rugi pun..selamat mencuba
Read More

Wednesday, June 4, 2014

Duit 8share dah masuk

4:53 PM
Duit 8share dah masuk
biar sikit tapi berbaloi

Assalammualaikum...

Alhamdulillah duit 8share dah masuk....tak banyak RM54 jer...cepat jer...cashout 1.06.2014 hari ni 4.06.2014 dah masuk duit....dan duit tue telah pun digunakan untuk beli baju raya wani dan ayu..MV just tambah sikit jer...

Syukur alhamdulillah lepas ni nak kumpul lagi....biar sikit orang bilang tapi dapat juga hasilnya....hihi
Read More

Tuesday, December 17, 2013

Sikit-sikit lama-lama jadi bukit

8:30 AM
Sikit-sikit lama-lama jadi bukit
Assalammualaikum...

Pendapatan sampingan

Ini bukan entry riak takbur ataupun azab kubur..oppss malalut pula MV ni...ni entry saja nak kongsi pada sape2 yang berminat nak tambah2 pendapatan tanpa keluar modal...hanya dengan Facebook & blog jer...walaupun tak banyak tapi bolehlah buat tambah2 kan...

Macam MV ni join churp churp, 8share dan Nuffnang alhamdulillah ada rezeki untuk anak2...walaupun tak banyak tapi bolehlah kan...buat beli barang2 anak..hehehe...macam 8share MV dah pernah Cashout RM347.00 dan jumlah yang kat pic tue MV dah cashout Rm100 so jumlah keseluruhan dah RM 447.00...

Macam churp2 MV ada dua akaun...akuan yg suzyanna1985 tue tinggal tunggu lagi RM10.00 dah boleh Cashout...yang haikalayuwana tue baru MV aktifkan bulan lepas...kena tunggu lagi RM52.00 baru boleh Cashout...hehehe...sedang mengumpul skg ni..

Dan untuk Nuffnang MV baru je buat Cashout bulan 9 hari tue,,,dan skg dah ada RM 70.00..nak tunggu hujung tahun kot baru buat Cashout,,,hehehe,,,,

Ada yang berminat nak join ker....senang jer...just klik 

SINI untuk join 8share
SINI untuk churp churp

Kalau ada yang tak faham boleh jer tanya MV...just PM kat FB MV..so sama2 kita jana pendapatan sampingan..chayok2

Read More

Friday, August 30, 2013

Makin Bertambah

7:30 AM
Makin Bertambah
Assalammualaikum...
Tabung HAW(**Nuffnang)
Tabung HAW(**8Share)
Tabung HAW (**Churp churp)
Alhamdulillah tabung HAW makin bertambah...Tabung HAW sebelum INI tak sebanyak sekarang..walaupun mama HAW dah tak seaktif dulu alhamdulillah rezeki tue tetap ada juga...

Nuffnang dan 8share dah boleh cashout tapi belum tergerak hati lagi nak buat cashout..MV tambah kan lagi kot baru cashout..sebab NUffnang skg tengah ada BE yang sedang running...8share pula MV nak tambah2 lagi hehehe...

Cuma Churp2 lagi tak boleh cashout sebab tak cukup RM100...nak kena kumpul lagi 19.00 ringgit...kalau ikutkan dah lama kot sampai angka tue..tapi akaun MV di SUSPENDED and earning dipotong...so kena kumpul semula....

Churp2 ni setahun sekali jer kot kak MV dapat buat cashout..sebab nak tgu sampai Rm100 tue jenuh juga..hehehe....

Tapi geram dengan Blin.gd sebab penipu..MV buat cashout bulan 3 sampai skg duit tak dapat2....takpe nnt ada balasan depa juga kan...

Terima kasih pada semua yang membantu dalam menambah Tabung HAW...Sayang kamu semua

Tabung HAW

Read More

Friday, July 26, 2013

Tabung HAW

8:30 AM
Tabung HAW
Assalammualaikum...

Hasil dalam tabung HAW
Tabungan untuk anak-nak MV..ni MV printscreen  masa hari selasa hari tue..hari tabungan tue bertambah lagi..alhamdulillah...cuma agak kecewa dengan blin.gd...MV ada buat cashout pada 19/3/2013..sepatutnya bulan 6 MV dah terima bayaran....tapi sampai sekarang pihak blin.gd diam jer.bila email tak direplay...

Takpelah mungkin bukan rezeki..tapi pada kawan2 yang ada join blin tue...mungkin dah boleh stop kot share iklan dari depa...sebab bukan MV seorang yang kena...ramai lagi yang tak terima bayaran....

MV paling berpuas hati dengan NUffnang,8share dan CHurp churp...dan akan terus dengan mereka untuk mencari pendapatan lebih...oh ya terima kasih juga pada kawan2 yang selalu datang blog ni dan tambah2 tabung HAW...

Terima kasih banyak2...

**Hari Nuzul Al-quran dan ada satu drama di TV3 sempena Nuzul al-quran tapi MV rasa tak nak tengok sebab pelakonnya ashraf muslim...huhuhu

TABUNG HAW

Read More