Followers

Showing posts with label nuffnang. Show all posts
Showing posts with label nuffnang. Show all posts

Thursday, March 23, 2017

Cpuv Mac 2017-Pharmaton

cpuv march 2017
Assalammualaikum...

Alhamdulillah 3 cpuv baru untuk Mac 2017...sekarang ni ada 6 cpuv tengah running...terima kasih nuffnang..walaupun hasilnya sedikit tapi boleh lah buat tambah2 earning....

Friday, February 3, 2017

Pageview Januari 2017

PV bulan januari 2017

Assalammualaikum....

MV sharekan PV blog MV untuk januari 2017...stats ni MV ambik yang nuffnang punya....views keseluruhan bulan januari 7124....dan unique view 5929...oklah walaupun tak sampai 10k...

Yang penting ada peningkatan....MV masih lagi dapat maintainkan 1++ uv sehari kira oklah...UV ni diambil kira untuk iklan CPUV...(**betulkan..kalau salah sila betulkan)

cowboy town carian utama
Dan MV kongsikan keyword yang di cari..nampaknya entry Cowboy Town Tuaran menjadi carian utama....tempat ni makin banyak pengunjung.....makin dikenali .....2 carian lain pula isteri tuan ihsan dan lirik lagu awak sangat nakal..


Wednesday, January 25, 2017

Wordless Wednesday #Cpuv-Dreamland CHiro solutions#

rezeki tabung anak2
Assalammualaikum..

Lagi CPuv Menambah tabung NUffnang MV..biar sedikit...yang penting ada hihi

Saturday, January 21, 2017

CPUV -FlyKLIA-

alhamdulillah rezeki lagi 
Assalammualaikum....

Terima kasih sudi bagi iklan kat blog mv yang tak seberapa ni,....tq juga buat kawan2 yang sudi singgah..alhamdulillah masih bertahan maintainkan UV 1++ sehari,,,,takpe kita buat slow2....

Insyaallah ..lepas ni pasti bertambah lagi 

Saturday, November 5, 2016

Hasil

dah boleh cashout
Assalammualaikum....

MV memang aktif dengan 8Share .... walaupun lambar orang bilang tapi dengan 8share ni dah banyak kali juga cashout... ras2nya kalau kumpul mau 5++ juga sudah .... dari zaman says.com lagi...memang terbaik dorang ni..

kita cashout memang  kita dapat duit tue....so korang kalau yang berminat boleh lah daftar kat sini 


Untuk nuffnang pun duit makin bertambah....tapi belum masanya mau cashout...tunggu lah hujung tahun ni..tengok macam mana ..setakat ni dah 4 kali buat pengeluaran.... paling last 2014....sebab masa tue aktif lagi...

bayangkan bah...dari 2015 sampai 2016..setahun sudah baru dapat rm141.24 hihi...bolehlah kan...sebab blog biasa2 jak kan....berblog pun sebab suka menulis...so dapat side income macam ni kira rezeki lah kan...

Friday, April 29, 2016

Akhirnya Dapat Iklan CPUV

walau tak banyak tapi syukur

Alhamdulillah dapat 6 CPuv ....akhirntya setelah hampir 3 bulan x dapat CPUV..kali ni terima kasih nuffnang...

Korang2 yang sudi datang dan bantu tambah2 nilai nuffnang tq juga ya....sikit lagi nak RM100...tengok nnti kita cashout...

Tak banyak macam korang punya tapi syukur apa adanya.


Wednesday, January 13, 2016

Pendapatan Sampingan

REZEKI anak-anak
Assalammualaikum....

Berkongsi sedikit...hasil cashout dengan 8share dah masuk dalam bank....RM60....walaupun sikit tapi alhamdulillah syukur ada juga....rezeki anak2....

Nuffnang MV pun dah boleh cashout....walau tak sebanyak dulu ..syukur masih ada rezeki tertulis untuk blog MV ni....terima kasih pada yg sudi datang ke blog ni....tahun mencuba untuk buat cashout 8 share & nuffnang lagi...

Insyaallah....

Friday, June 19, 2015

7 CPUV BARU JUN 2015

Assalammualaikum...

Rezeki puasa
Alhamdulillah..rezeki ramadan,,,bersemangat nak berblog ni..hihi..walaupun hanya up entry then BW 2-5 blog sehari...Insyaallah semoga lepas ni terus aktif....

Bolehlah menabung lagi untuk Tabng HAWM....korang2 bolehlah tlg menabung sekali ya...

Wednesday, May 27, 2015

3 CPUV baru...

Assalammualaikum..

3 cpuv on going
Syukur ada juga rezeki untuk blog ku ini 
Tabung HAWM

Wednesday, January 14, 2015

Glitterati Balik.

Assalammualaikum...


CPUV banyak tapi tak masyuk sebab tuannya malas

Semalam MV update cakap status Nuffnang dah jadi NOn Glitterai..tup2 pagi ni bukak dah jadi Glitterati semula..hihi.tq NUffnang....Sorry MV dah lama tak updated....bukan apa kekangan masa busy hujung tahun buat MV takde masa nk mengupdated,,,


Kawan2 semua apa khbar..sihat???BR1M dah dapat..kalau dah,Syukur alhamdulillah..boleh buat belanja....hihi...Hari ni MV akan singgah mana2 blog yg MV sempat ya...x banyak kot dalam 5 hingga 10 blog...

Bagi semangat utk naikkan semula Pageview n UV blog yang tak seberapa ni..Klo ko rajin datang blog ni..and nampak iklan2 cubit3 manja lah iklan2 tue ya

Wednesday, September 17, 2014

Wordless Wednesday#CPUV SEPTEMBER#

Assalammualaikum...

rezeki HAWW
**rezeki anak2 syukur..tengah kumpul2 with suit 8share dan churp2...dah cukup untuk cashout tapi nak kumpul lagi,,hihi

Wednesday, April 30, 2014

Wordless Wednesday#CPuv Penghujung April 2014#

Assalammualaikum..

Photo: yeahhh rezeki anak2
Alhamdulillah rezeki anak2x..
**tq pada yg sudi singgah n jentik iklan MV..

Wednesday, April 2, 2014

Wordless Wednesday#CPUV Penghujung Mac 2014#

Assalammualaikum...


CPUV baru lagi
**Alhamdulillah masih ada rezeki buat anak2

Tuesday, December 17, 2013

Sikit-sikit lama-lama jadi bukit

Assalammualaikum...

Pendapatan sampingan

Ini bukan entry riak takbur ataupun azab kubur..oppss malalut pula MV ni...ni entry saja nak kongsi pada sape2 yang berminat nak tambah2 pendapatan tanpa keluar modal...hanya dengan Facebook & blog jer...walaupun tak banyak tapi bolehlah buat tambah2 kan...

Macam MV ni join churp churp, 8share dan Nuffnang alhamdulillah ada rezeki untuk anak2...walaupun tak banyak tapi bolehlah kan...buat beli barang2 anak..hehehe...macam 8share MV dah pernah Cashout RM347.00 dan jumlah yang kat pic tue MV dah cashout Rm100 so jumlah keseluruhan dah RM 447.00...

Macam churp2 MV ada dua akaun...akuan yg suzyanna1985 tue tinggal tunggu lagi RM10.00 dah boleh Cashout...yang haikalayuwana tue baru MV aktifkan bulan lepas...kena tunggu lagi RM52.00 baru boleh Cashout...hehehe...sedang mengumpul skg ni..

Dan untuk Nuffnang MV baru je buat Cashout bulan 9 hari tue,,,dan skg dah ada RM 70.00..nak tunggu hujung tahun kot baru buat Cashout,,,hehehe,,,,

Ada yang berminat nak join ker....senang jer...just klik 

SINI untuk join 8share
SINI untuk churp churp

Kalau ada yang tak faham boleh jer tanya MV...just PM kat FB MV..so sama2 kita jana pendapatan sampingan..chayok2

Wednesday, October 9, 2013

Wordless Wednesday#BE Bulan OKtober#

Assalammualaikum..

satu BE baru di bulan Oktober
Alhamdulillah masih ada rezeki untuk MV ...terima kasih Nuffnang

Thursday, September 26, 2013

Tambahan 2 CPUV Baru untuk September

Assalammualaikum...

ada 8 be tengah running...alhamdulillah
Alhamdulillah rezeki daripadaNYa..MV dapat dua lagi BE/CPUV untuk bulan September ni...iaitu nescafe cans Dengan KL Sogo trendsetter online..dengan tambahan dua lagi cpuv menjadikan BE sedang running di blog MV..meriah memang meriah....

Earningnya pun alhamdulillah juga...tak banyak mana tapi berbaloi lah dengan pencapaian blog MV ni..So kalau korang nampak iklan2 ni...cer try klik2...hehehehe


Nescafe cans..People Power
Tabung HAW

Tuesday, September 24, 2013

BE/CPUV Bulan September 2013

Assalammualaikum...
Ada 6 Be/Cpuv Sedang berlegar2

BE/CPUV Bulan September
Alhamdulillah murah rezeki anak2 MV...ada jer CPUV dari nuffnang buat blog tak seberapa ni...bulan ni ada 3 be/cpuv baru iaitu 



Exhibition

tue dia 3 iklan baru kat blog MV...pada yang nampak sudi2 lah cubit2 sayang k..hehehe..dengan pertambahan 3 iklan ni menjadikan 6 iklan tengah berebut2 di blog MV...

Walaupun tak semasyuk dulu tapi alhamdulillah boleh menambah2 tabung HAW...

Friday, August 30, 2013

Makin Bertambah

Assalammualaikum...
Tabung HAW(**Nuffnang)
Tabung HAW(**8Share)
Tabung HAW (**Churp churp)
Alhamdulillah tabung HAW makin bertambah...Tabung HAW sebelum INI tak sebanyak sekarang..walaupun mama HAW dah tak seaktif dulu alhamdulillah rezeki tue tetap ada juga...

Nuffnang dan 8share dah boleh cashout tapi belum tergerak hati lagi nak buat cashout..MV tambah kan lagi kot baru cashout..sebab NUffnang skg tengah ada BE yang sedang running...8share pula MV nak tambah2 lagi hehehe...

Cuma Churp2 lagi tak boleh cashout sebab tak cukup RM100...nak kena kumpul lagi 19.00 ringgit...kalau ikutkan dah lama kot sampai angka tue..tapi akaun MV di SUSPENDED and earning dipotong...so kena kumpul semula....

Churp2 ni setahun sekali jer kot kak MV dapat buat cashout..sebab nak tgu sampai Rm100 tue jenuh juga..hehehe....

Tapi geram dengan Blin.gd sebab penipu..MV buat cashout bulan 3 sampai skg duit tak dapat2....takpe nnt ada balasan depa juga kan...

Terima kasih pada semua yang membantu dalam menambah Tabung HAW...Sayang kamu semua

Tabung HAW

Friday, July 26, 2013

Tabung HAW

Assalammualaikum...

Hasil dalam tabung HAW
Tabungan untuk anak-nak MV..ni MV printscreen  masa hari selasa hari tue..hari tabungan tue bertambah lagi..alhamdulillah...cuma agak kecewa dengan blin.gd...MV ada buat cashout pada 19/3/2013..sepatutnya bulan 6 MV dah terima bayaran....tapi sampai sekarang pihak blin.gd diam jer.bila email tak direplay...

Takpelah mungkin bukan rezeki..tapi pada kawan2 yang ada join blin tue...mungkin dah boleh stop kot share iklan dari depa...sebab bukan MV seorang yang kena...ramai lagi yang tak terima bayaran....

MV paling berpuas hati dengan NUffnang,8share dan CHurp churp...dan akan terus dengan mereka untuk mencari pendapatan lebih...oh ya terima kasih juga pada kawan2 yang selalu datang blog ni dan tambah2 tabung HAW...

Terima kasih banyak2...

**Hari Nuzul Al-quran dan ada satu drama di TV3 sempena Nuzul al-quran tapi MV rasa tak nak tengok sebab pelakonnya ashraf muslim...huhuhu

TABUNG HAW

Wednesday, June 12, 2013

Satu Lagi CpuV

Assalammualaikum

Satu lagi CPUV dari Nuffnang
Alhamdulillah..lagi satu CPUV dari Nuffnang untuk Blog MV yang Tak seberapa ni...tak sangka baik hati pula Nuffnang bulan ni...(**time tak aktif ni lah BE sampai 4 sekali menjelma..sabo jelah..hahaha)

Apa2pun...pada yang singgah blog ni sudi2 lah jentik2 salah satu CPuV ni...dan CPUV ke-4 bulan JUn ni adalah Mitsubishi Mirage...Terima kasih Nuffnang..

Tabung HAW