Followers

Showing posts with label cpuv nuffnang. Show all posts
Showing posts with label cpuv nuffnang. Show all posts

Friday, January 6, 2017

Cpuv Nuffnang 2017


Assalammualaikum...

ada 6 cpuv baru januari 2017
Cerita NUffnang 2017..alhamdulillah ada cpuv baru untuk MV..walaupun x banyak tapi boleh lah menambah tabung yang ada... dan MV juga gembira ..akhirnya MV dapat Uniques View 1++ ...kiranya dia maintain 1++ setiap hari.....

itu yang buat best jak mau berblog lagi....dan rasanya MV tau kenapa ...sebab entry Cowboy Town Tuaran...alhamdulillah..semoga 2017 ni memberikan lagi semangat MV untuk terus menulis dan menulis....
akhirnya dapat juga UV 1++  
 hari ni MV start kerja setelah 3 hari bercuti..kalau 3 hari sebelum ni...sebagai surirumah..hari ni...surirumah + ibu bekerja...berperang didapur menyediakan bekal anak2..dan sarapan...

keywords yang menaikkan UV

Memang mau bekalkan anak2 bekal...nanti MV share ..bekal yang MV sediakan...dan insyallah nnt akan balas BW kawan2 ya..

Monday, September 5, 2016

CPUV Scoots DHA

CPUV BARU
Assalammualaikum...

Terima kasih kerana bagi iklan kat blog yang tak seberapa ni...terima kasih juga kawan2 yang klik iklan kat blog ni

Friday, June 26, 2015

CPuv Baru lagi

Assalammualaikum...


6 CPUV BARU
Alhamdulillah rezeki..terima kasih nuffnang sejak akhir2 ni rajin bagi CPUV baru....semangat sikit berblog..walaupun x semasyuk mana..janji seminggu naik rm2 pun ok....

korang dapat tak cpuv ni..kalau korang singgah sini rajin2 lah klik yea iklan tue..mana lah tau menarik minat korang 

Friday, June 12, 2015

3 cpuv baru jun 2015


Assalammualaikum...

3 cpuv baru 

Rezeki blog MV..walau x semasyuk dulu..mv terima dengan rezeki yang ada...so kawan2 klo sudi kli2 lh ahaks


Tabung  HAWM

Wednesday, June 3, 2015

CPUV JUN 2015

Assalammualaikum...

CPUV baru blog ni
Alhamdulillah dapat CPUV baru tapi sayang iklan MV satu star so mmg tak masyuklah..dapatlah sen2..oklah dari xdak kan...

korang mesti banyak dapat iklan..

Wednesday, July 2, 2014

CPUV Baru

Assalammualaikum..


tinggal dua lagi yang running
Alhamdulillah ada lagi satu iklan CPuv Nuffnang bagi....rezeki Haikalayuwanimimi...tak banyak tapi x juga sikit..boleh2lah....

So kawan2 kalau ternampak iklan ni jom kita klik sama2..mana tau berkenan dengan produk yang ditawarkan...

Wednesday, May 28, 2014

Wordless Wednesday#Rezeki Anak#

Assalammualaikum..

CPUV yang tengah running
**Alhamdulillah ada rezeki lagi buat HaikalAyuWaniMimi

Wednesday, May 7, 2014

Wordless Wednesday#Rezeki Anak-anak#

Assalammualaikum....

Tabung HAWW
**Alhamdulillah rezeki anak2..

Wednesday, April 16, 2014

Wordless wednesday#BE/CPUV APril 2014#

Assalammualaikum..

tinggal 3 CPUV yang Running...

***ALhamdulillah masih ada Iklan yang running di blog MV..

Wednesday, November 20, 2013

Wordless Wednesday#Lagi BE/Cpuv Baru #

Assalammualaikum,,

2 Lagi BE/CPuv BAru...
**lagi 2 BE/Cpuv baru...ni yang sayang kat NUffnang ni...

Wednesday, October 30, 2013

Wordless Wednesday#CPUV Nuffnang#

Assalammualaikum...

Rezeki anak2..

Tuesday, September 24, 2013

BE/CPUV Bulan September 2013

Assalammualaikum...
Ada 6 Be/Cpuv Sedang berlegar2

BE/CPUV Bulan September
Alhamdulillah murah rezeki anak2 MV...ada jer CPUV dari nuffnang buat blog tak seberapa ni...bulan ni ada 3 be/cpuv baru iaitu 



Exhibition

tue dia 3 iklan baru kat blog MV...pada yang nampak sudi2 lah cubit2 sayang k..hehehe..dengan pertambahan 3 iklan ni menjadikan 6 iklan tengah berebut2 di blog MV...

Walaupun tak semasyuk dulu tapi alhamdulillah boleh menambah2 tabung HAW...

Tuesday, August 20, 2013

CPUV RAYA

Assalammualaikum...

2 Cpuv Dari Nuffnang
Alhamdulillah Nuffnang masih sudi beri CPUv kat blog MV ni...ada jugalah buat tambah2 duit tabung HAW...kumpul lagi lah tabungan...malas nak cashout dulu.....banyak banyak sikit,.,.hehe

Terima kasih Nuffnang bagi CPUV lagi..semoga lepas ni bertambah2 lagi cpuv..gegege

Wednesday, July 24, 2013

BE/CPUV Ke-5 Julai 2013

Assalammualaikum..

Be baru lagi...bikin tambah2 duit tabung HAW
Satu lagi Be drpd Nuffnang
Alhamdulillah...dapat Be/Cpuv ke-5 bulan julai daripada Nuffnang...walaupun tak seaktif dulu tapi bersyukur kerana masih diberi rezeki ini...Makanya MV kena rajin2 update blog..oppss salah..kena rajin BW lah..

Memang sekarang kurang berBW..tapi dalam sehari tetap luangkan masa singgah ke blog kawan2...cuma dah tak seaktif dulu..bukan apa....kerja ofis ni kena siapkan...takut nanti bila lepas cuti bersalin banyak keja yang nak kena buat..

Terima kasih pada yang sudi dtg blog picisan mcm blog MV ni...sayang kamu semua..kalau nampak iklan NUffnang kat blog ni..sudi2lah jentik yea..hehehe..

Tabung HAW

Thursday, July 18, 2013

Coke Ramadhan 2013

Assalammulaikum...
BE KE-4 Bulan Julai 
Lagi lagi update pasal BE/CPUV Nuffnang....tapi inilah tandanya MV nak berteima kasih sebab diberi peluang untuk menerima BE daripada Nuffnang..bukan niat nak menunjuk2 pun...

Be kali ni COke Ramadhan 2013..dan menjadikan 4 BE MV terima bulan julai ini..rezeki anak2 ni...mungkin juga rezeki baby dalam perut kan3x...

Semalam MV ada update entry popia mini...itu popia yang MV buat....kena rajinkan tangan ni..sebab MV kena buat untuk rumah sendiri & rumah keluarga hubby..rumah mak MV ada kakak yang tolong2...kat sebelah hubby semuanya lelaki...jadi harapkan menantu jer..hehehe

Malam semalam start gulung batang buruk pula...lepas selesai batang buruk nnt nak gulung popia lagi sepeket..sebab hari tue inti habis..so malam ni buat inti popia udang dulu..nnt bila dah siap batang buruk boleh terus sambung popia..

Then baru buat biskut...jeng2x..biskut apa..tue nnt MV kongsikan K..hari ni terasa nak buka puasa apa ek?semalam dah berbuka dengan nasi,kari kambing dan sayur labu+sayur manis...hari ni tak fikir lagi..ingat nak buat  tomyam,,,tapi takut abg haikal sakit perut..sebab makan pedas...

Oh ya abg haikal..dah sembilan hari puasa penuh.sama juga mcm mama dia..cuma kakak Ayu MV  tak bagi dia puasa dulu sebab hari tue dia demam suhu badan sampai 40.8..siap buat pegi kecemasan..kena mandikan kat sana....

Doakan My Haikal berpuasa penuh yea..Amin

Tabung HAW



Tuesday, July 9, 2013

BE/CPUV-Sunsilk CNF

Assalammualaikum...

CPuv pertama bulan Julai
Lama tak updated blog...tiba2 jadi tak aktif...huhu..sebenarnya MV dalam mmg tak bukak blog kat ofis..sebab busy katalog buku..iyalah sebelum ni masa morning sickness kerja tertangguh..so sekarang kena buat semua bagi habis...

Maaf kadang2 mmg tak sempat nak jenguk kamu..tapi ada jugalah yang MV drop 1 2 komen kat blog yang MV singgah...kekangan masa sekarang buat MV tak seaktif dulu..tapi bersyukur juga sebab Nuffnang bagi lagi satu BE menjadikan 6 Be sedang berlangsung..hehehe..

Terima kasih Nuffnang..dan terima kasih juga buat mereka yang sudi singgah blog MV..MV ucapkan selamat menyambut bulan Ramadhan dan selamat berpuasa.

Monday, July 1, 2013

KL Sogo Sale-Be Cpuv ke-8 Bulan Jun-

Assalammualaikum

CPUV/BE ke 8
Alhamdulillah...satu lagi rezeki...CPUV yang singgah di penghujung Jun 2013...8 CPUV bulan JUn..2 dah credited..sekarang tinggal 6 lagi Cpuv yang menari2...hehehe...

Masa tak aktif ni banyak pula rezeki daripada NUffnang..terima kasih..dan terima kasih juga pada yang sudi baca blog MV ni


Tuesday, June 18, 2013

7 Sudah

Assalammualaikum...


tambah 2 lagi CPUV
Alhamdulillah murah hati nuffnang bulan ni..hehehe...Nuffnang bagi lagi dua BE kat blog MV..Laneige Bloggers' contest & Kakaotalk App..terima kasih Nuffnang..

Maaf mood nak BW belum kembali sebab mata tak le nak pandang PC lama2 sebab cepat rasa pening....sorry

Monday, April 29, 2013

5 CPUV Sekaligus

Assalammualaikum...

Nampak Tak??

Mestilah nampak kan...dah MV tempek gambar sebesar alam..mestilah nampak..MV sebenarnya perasan akan benda ni masa hari sabtu..Masa tue nak pegi Hari TLDM Ke-79(**nnt updated sebab gambar kat Hubby)

Hairan juga bila check ada 5 CPUV baru daripada Nuffnang..tapi tambah pelik bila semuanya dah credited...2 Cpuv Inti November tarikh 27 NOv 2012 lagi//dan 3 lagi CPUV bertarikh pada bulan mac 2013...

Dan bila di campurkan jumlah earningnya RM 0.19,,hehehe..dapatlah gula2....MV tak tau kenapa..mungkin Nunffang ada masalah..Tapi apapun tq Nuffnang untuk 5 CPUV ni....MV hargainya..