Followers

Wednesday, December 16, 2015

Home » , » Rezeki Dengan Zalora

Rezeki Dengan Zalora

Assalammualaikum....

Salam, My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com Thanks :) on Zero AIDS Run 2015

Alhamdulillah...kali kedua terima offer dari Zalora ..kalau kali pertama pada awal tahun 2013 MV ditawarkan untuk menulis mengenai Zalora..kali ni tasknya lebih mudah ianya mengenai satu produk iaitu Koleksi Nike Roshe Run Wanita....

Prosuk kasut sukan yang sangat menarik...MV hanya perlu terbitkan artikel yang pihak Zalora bagi dan MV edit sedikit mengikut kesesuaian...senang kan 

Salam,

Thank you for your prompt reply! Let me take you through the details of the collaboration, it's very simple!
                                    
What we need you to do is to publish an article about Nike Roshe Run wanita onto your blog. I have provided you with the article which is attached in this email, for your reference. Feel free to edit the article to make it more personalized to suit your blog style, but make sure that the link for "Nike Roshe Run wanita" inside the article remains unchanged. Also, do not add any more links into the entry.

As a token of appreciation, I'd like to offer you RM100 Zalora cash voucher code for you to treat yourself to something you like from our website. How do you feel about this? Let me know if you are interested to do this. Hope to hear from you soon! Thank you!


Dan sebagai ganjaran pihak Zalora bagi MV cash vouchar rm100...nilai kali ni lebih tinggi dari yang MV dapat tahun 2013..alhamdulillah ada juga rezeki berblog walaupun tak seaktif mana.....

Ada sesiapa yang dapat offer dari pihak Zalora tak?cer kongsi kat sini 



9 comments:

  1. Dapat..Then.hadiah dpt voucher Rm100..Hehe..bestnya..dah 2 kali dah..

    ReplyDelete
  2. Dalam 2013 juga Bunda ada dapat offer dari Zalora... tapi Bunda terlambat reply... terabai macam tu jer peluang.... huhu

    Tahniah untuk MV....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq bunda..takpa ada rezeki lain untuk bunda

      Delete
  3. dah 2 kali gak dpt offer dari zalora ni hehe hari tu dpt artikel psal tudung hihi

    ReplyDelete
  4. pernah sekali ..hehe...best kan :)

    ReplyDelete