Followers

Monday, December 21, 2015

Home » » Syamimi 2 Tahun

Syamimi 2 Tahun


Assalammualaikum...
Kek untuk sambutan hari jadi di taska Mimi

selamat hari jadi Syamimi
21.12.2015..sannah helwah waznah syamimi ...you already 2 years old...so sweet you adik...cepatnya,masa berlalu...hari ni adik sambut birthday dgn kawan ...kita tgu kakak wani blk bru kita celebrate d rumah...selamat hari jadi adik..semoga membesar dgn sihat,menjadi anak yg solehah dan berguna kpd masyarakat.Amin..mama abah abang kakak ayu kakak wani syg adik mmmuaahhh


Hari ini..genaplah sudah usia syamimi 2 tahun..tak sedar cepat jer masa berlalu...adik dah besar abah dia cakap...tahun depan dah masuk sekolah PERMATA KEMAS....takda sambutan kat rumah sebab tak cukup ahli keluarga...

Kakak Wani still kat ranau...nak sambut pun macam takda mood..huhu..apa2pun buat sambutan kat sekolah sebab last dah dia kat sana..biar dia meraikan dengan kawan2 dia...syamimi ni jenis bedikari....

Yang MV perasan dia suka pada buku...buku kakak dia dia cakap buku dia..hihi..dia dah pandai bercakap skg...dah lancar....semalam pun masa pergi beli kek..ikut citarasa dia..mula2 dia nak yg ada patung otomen...last2 dia pilih yg ada hello pitty(hello Kitty)....


Semoga adik membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah dan berguna kepada masyarakat...We Love You adik kecik yang sweet



2 comments: