All About Love: Goodreads Challenge
Showing posts with label Goodreads Challenge. Show all posts
Showing posts with label Goodreads Challenge. Show all posts

Thursday, December 22, 2016

My Year 2016 In books

7:30 AM
My Year 2016 In books
Assalammualaikum....


My Year 2016 In books....sebenarnya daftar kat web Goodreads sebab nampak Sha post tentang ni...lama juga daftar...last-last bulan 10 baru aktif nak masukkan target berapa buku yang nak baca tahun ni...So untuk permulaan MV target 10 buah buku jer...alhamdulillah MV dah baca 12 buah buku...yeah kira tercapai lah kan....


Buku yang paling nipis MV baca adalah Dia bukan Arissa...yang MV habis baca dalam tempoh 4 jam... dan yang paling tebal...tentulah 7 hari mencintaiku.... tapi baca ni pun nda lama...dalam 3 hari sebab jalan ceritanya yang menarik...


Semuanya novel hihi...takpe next year kita cuba baca yang bukan fiction ya hahaha...



Read More

Wednesday, December 14, 2016

2016 reading challenge

7:00 AM
2016 reading challenge
yeah berjaya juga hahaha
Assalammualaikum...


Berjaya juga  ... GoodReads 2016 reading challenge....walaupun hanya novel...at least membaca juga kan...tahniah untuk MV target 10 buku jak tahun ni...tahun depan kita up lagi ikut kemampuan ....

korang pula mcm mna
Read More

Friday, November 18, 2016

Goodreads Challenge

4:53 PM
Goodreads Challenge
belum baca
Assalammualaikum...
Goodreads Challenge MV tahun ni 10...tapi MV baru baca 6...1 tengah baca... dah lama daftar Goodreads ni...tapi baru lah berkesempatan update...
yang sudah baca..
mampukah MV baca 10 buah buku untuk tahun ni.... ni pun yang MV ada update kat blog....sebab nda ingat bah sudah ....jadi skg ni cabaran untuk cukupkan 10 ...skg sudah baca 6..jadi 4 lagi ...
tengah baca mr.donut karamel
jadi sama2 kita tengok..adakah MV berjaya..hihi
Read More