Followers

Saturday, April 6, 2013

Home » , » Dapat Mini kipas dan Duit..

Dapat Mini kipas dan Duit..

Assalammualaikum..

hadiah dari kak M
duit dari ayu..key chain jer..
Mv dapat hadiah ni dah lama tak baru hari ni sempat buat entry...tak kamu berdua...sebenarnya bukan dapat diut pun tapi key chain duit sebenarnya dari AYU...

Dan mini kipas tue sebenarnya keychain kipas dari langkawi..Terima kasih Kak M...MV tak mengharapkan balasn pun atas hadiah yang MV bagi tue..

Ada lagi hadiah tapi belum ambil gambar  nnt MV kongsikan lagi..

14 comments:

tenku butang said...

tahniah!

ennncakkk! Kiyomi! Kiyomi!

dari segmen farah bubbles
http://tengkubutang.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway.html

done follow sini.. =)

Si Matatajam said...

Alhamdulillah..sampai jugak yek...hadiah kenang-kenangan apa la salahnya kan ^_^

NinaAz said...

Vavava... tahniah sis mv ;)

Acik Erna said...

Tahniah MV cantik hadiah tu

miz ruha said...

bestnya dapat hadiah... :)

azizah :) said...

tahniah kak.. comel jer

Mia Liana said...

wahhhh bestnya dapat hadiah...

Cik Nur™ said...

bestnya....
Tahniah MV..
murah rezeki.. :)

Chic Na said...

cikna pun dapat duit tu. hehe..

deno said...

tahniah akak!

Cik Aini said...

tahniah2..
ai pun ada nk bg sumthing tuk Mv sbgai kenangan..tggu ye :)

Deqla Manjew said...

tahniah MV.. best kan dpt hadiah dari blogger...duit tu siap dah frame.. so takleh guna ....hihi

nanieybarnieylurviey said...

Cntik!!!

QasehnyaRania said...

tahniah2.rezeki tu