Followers

Saturday, April 6, 2013

Home » , » Dapat Mini kipas dan Duit..

Dapat Mini kipas dan Duit..

Assalammualaikum..

hadiah dari kak M
duit dari ayu..key chain jer..
Mv dapat hadiah ni dah lama tak baru hari ni sempat buat entry...tak kamu berdua...sebenarnya bukan dapat diut pun tapi key chain duit sebenarnya dari AYU...

Dan mini kipas tue sebenarnya keychain kipas dari langkawi..Terima kasih Kak M...MV tak mengharapkan balasn pun atas hadiah yang MV bagi tue..

Ada lagi hadiah tapi belum ambil gambar  nnt MV kongsikan lagi..

14 comments:

  1. tahniah!

    ennncakkk! Kiyomi! Kiyomi!

    dari segmen farah bubbles
    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway.html

    done follow sini.. =)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..sampai jugak yek...hadiah kenang-kenangan apa la salahnya kan ^_^

    ReplyDelete
  3. wahhhh bestnya dapat hadiah...

    ReplyDelete
  4. bestnya....
    Tahniah MV..
    murah rezeki.. :)

    ReplyDelete
  5. cikna pun dapat duit tu. hehe..

    ReplyDelete
  6. tahniah2..
    ai pun ada nk bg sumthing tuk Mv sbgai kenangan..tggu ye :)

    ReplyDelete
  7. tahniah MV.. best kan dpt hadiah dari blogger...duit tu siap dah frame.. so takleh guna ....hihi

    ReplyDelete