Followers

Friday, April 19, 2013

Home » , , » Segmen: Salam Perkenalan By Miss BaNu

Segmen: Salam Perkenalan By Miss BaNu

Assalammualaikum..

Klik sini untuk join
Jom tengok syarat2 nyer...

1-Tempek banner yg x berapa comey kat atas tu..
2-Buat satu entry yang bertajuk Segmen: Salam Perkenalan By Miss BaNu
3-Follow blog ini dan follow juga saya di google plus k..(tengok di sidebar)
4-Klik LIKE pada Fanpage saya di FB boleh tengok kat sidebar (x wajib)
5-Dalam entry tersebut, sertakan sekali kata2 aluan kepada pengunjung2 blog korang yang bakal singgah selepas ini..contohnyer selamat datang ke blog saya, jangan segan2 singgah ke sini selalu dan lain2 n cerita kan serba sedikit tentang blog korang..moga selepas ini makin ramai yg datang berkunjung ke blog korang semua disamping dapat menambah kenalan baru..
6-Tarikh tutup-3 Mei 2013
7-Hantar link entry korang di ruangan komen sahaja..

MV join segmen Miss Banu Salah seorang ahli GSF..tanda sokongan dan setiakwan chewah...

MV memenuhi syarat yang ke-5 iaitu:
kata2 aluan kepada pengunjung2 blog korang yang bakal singgah:
Selamat datang ke sabah walaupun hanya dalam blog..

cerita kan serba sedikit tentang blog korang

Banu suruh cerita sikit jer(**Sikit jer tau MVjangan lebih2)..Blog MV ni macam2 ada ..Macam tagline Astro sudah..hehehe...Walaupun lebih ke arah personal blog tapi yang pastinya akan ada cerita bola dan isu semasa..So kalau sape yang ada minat yang sama..mari kita beramah mesra,.hahaha


13 comments:

  1. dah kenal dah blog MV mcm mana..hihi.. selmt bersegmen...

    ReplyDelete
  2. hai MV... , jap lg pcl ke blog Miss Banu..gud luck MV moga bertambah ramai kenalan.. !

    ReplyDelete
  3. anda di tag http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/04/segmen-gadis-blogger-dslr.html

    ReplyDelete
  4. thanks MV sbb sudi join hehe yeah hidup GSF =)

    ReplyDelete
  5. mmg terasa macam di sabah pun...
    kira dalam sehari byk negeri nur pergi dgn hanya blogwalking. :)

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen kak mv yer. gud luck!

    ReplyDelete