Followers

Tuesday, April 30, 2013

Home » , » ' 1st Double Giveaway by AinMfna '

' 1st Double Giveaway by AinMfna '

Assalammualaikum..
Klik SINI Untuk Join


Syarat-Syarat Penyertaan
       
      1. Follow blog Ain & like fanpage Ain :
        
         

      2. Klik sini | sini * sampai habis loading . Harap jujur *
      3. Berwarganegara Malaysia 
      4. Follow dan like semua sponsor , diorang yang akan bagi hadiah :)
      5. Buat satu entry yang bertajuk ' 1st Double Giveaway by AinMfna ' .
      6. Tempek banner atas tu dan backlink semula ke entry ini .
      7. Dalam entry itu , letakkan BANNER blog korang . Wajib ke ? Of course ! Yang
          menang Ain akan letak banner dia di ruangan exchange Ain . Yang takdak banner pun 

          boleh join , jangan risau :)       
      8. Drop LINK ENTRY korang di entry ini sahaja ! * TEMPAT LAIN TIDAK AKAN DILAYAN
      9. Semua sponsor di sini merupakan yang terpilih , tahniah ye . Maaf kepada yang lain 
          nanti Ain nak buat Mini Segmen , Ain akan cari korang ! KISS :*
    10. Hadiah memang macam keperempuanan , tapi boleh bagi dekat mak , adik , kakak
          atau mak cik korang kan ? * wink wink *

Follow Blog Sponsor
     
Like Pages & Follow Twitter & Subscribe Facebook

     Like pages :

       
  
     
     Subscribe Facebook & Follow Twitter : 

  
                    

    
Senarai Hadiah

  • 1x Kelantanese Bookmark by AinMfna ( 1 pemenang )
  • 2x Doodle Muslimah by Iha Zaliza ( 2 pemenang )
  • 2x Topup RM5 by Syuhada Syada ( 2 pemenang )
  • 2x Topup RM5 Maxis by Kak Shaila ( 2 pemenang )
  • 2x Topup RM5 by Fieyna Girang ( 2 pemenang )
  • 3x Casing Phone from Felt Craft by Tulisan Gadis Bosan ( 3 pemenang )
  • 5x Bookmark by Budak Kampung ( 5 pemenang )
  • 1x Perfume Solat & 10x Keychain by Shadhira ( 11 pemenang )
  • 3x Notebook by Shakirah Rosli ( 3 pemenang )
  • 1x Teddy Bear's Sweater by Shafiqah Syika ( 1 pemenang )
  • 1x Baju - Ikut pilihan pemenang by The Roselle ( 1 pemenang )
  • 1x Tudung Bawal Polkadot by Miraa Hussin ( 1 pemenang )
  • 1x Tudung Bawal Sulam & 3x Bookmark Felt ( 4 pemenang )
  • 3x Coklat by LPCW ( 3 pemenang )
     Jumlah pemenang yang dicari : 41 orang pemenang !

Cara Pemilihan Pemenang

  • 1st Top Referral ( Baju pilihan sendiri & Tudung Bawal Polkadot )
  • 2nd Top Referral jika ada ( Tudung Bawal Sulam )
  • Entry Menarik jika ada ( Teddy Bear's Sweater )
  • Cabutan Bertuah 
  • Hadiah akan bertambah sekiranya penyertaan lebih dari yang disangka

Tarikh Penyertaan

       Tarikh Mula : 29 April 2013 ( Isnin )
       Tarikh Tamat : 29 Mei 2013 | 11.30 Malam ( Rabu ) @ Cukup 100+ Penyertaan
       Tarikh Umum Pemenang : Belum diketahui

UPDATE
  • Sila baca dengan teliti , thankyou ! >sini<
  • Senarai Peserta - Last Update 29 April 2013 @ 9:42 PM 

Maaf ye korang , terlalu banyak syarat yang kena follow , like & subscribe :( But please no tipu-tipe ya ! Btw , sponsor juga boleh join :)

12 comments:

  1. good luck MV.. MV la antara yg blogger yg paling rajin join GA & segmen.. moga murah rezeki MV yer.. ;)

    ReplyDelete
  2. COMEL BETUL BANNER DIA..SELAMAT BERSEGMEN

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen buat kak MV. gud luck!

    ReplyDelete
  4. thankyou sudi join 1st giveaway Ain . Senarai peserta dh diupdate , btw promote utk top referral , hdiah mnarik mnanti :D

    http://dakwahmahabbah.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-1st-double-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  5. hai..singgah dari giveaway yang sama....good luck :)

    http://diebadhie.blogspot.com/2013/04/1st-double-giveaway-by-ainmfna.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yang sama
    good luck

    http://www.iuzira.com/2013/05/1st-double-giveaway-by-ainmfna.html

    ReplyDelete
  7. good luck :)

    http://blog-threeinone.blogspot.com/2013/05/1st-double-giveaway-by-ainmfna.html

    ReplyDelete
  8. done follow .dari segmen yang sama ,jemput singgah balik yea. http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/suprise-awesome-giveaway-by-sn.html , http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html

    ReplyDelete