Followers

Monday, April 29, 2013

Home » , , » Achey juara battle 3 bintang mencari bintang kumpulan A

Achey juara battle 3 bintang mencari bintang kumpulan A

Assalammualaikum,,,

Tahniah pada Achey kerana menjadi juara BMB battle 3 kumpulan A semalam bersama artis jemputannya adik puteri balqis...dan menjarakkan lagi markah di antara pesaing lain..Tahniah Achey kerana kekal di kedudukan teratas carta Bintang Mencari Bintang Kumpulan A..

Bagi MV Achey,Tapaw & Kelawak buat yang terbaek semalam..Tahniah...Mari baca komen MV tentang persembahan mereka semalam(**amboi siap suruh orang baca lagi):


  1. Bowl & Tauke-Bagi MV Tauke lebih menonjol,,lawak bowl bagi MV hanya dari gerakan badan yang terketar2,,,tak seperti bomba praktikal..ketiadaan Afdlin Shauki buat mereka tak kena..apa2pun keep it up Bowl...kena usaha lagi...markah yang mereka dapat 53 dan meletakkan mereka di kedudukan ketiga carta..
  2. Tocai & Sharifah Shahora-ehm hampeh...itu yang MV boleh cakap...sharifah shahora tak membantu..jalan cerita yang tak berapa nak best..tapi MV suka nyanyian mereka keluarga bahagia...dorang dapat 4+(x ingat..hehe)
  3. Kelawak & Saiful APek- peningkatan yang banyak...pemilihan artis jemputan yang terbaek..walaupun jalan cerita tak berapa best,tapi MV suka sebab ada lawaknya..dan mereka jauh berbeza dari minggu sebelumnya...Mereka dapat 58 markah dan tempat ketiga battle malam semalam..
  4. Big too & Sani Sudin(Kopratasa)- Macam biasa lawak mereka lawak penuh ilmu..dan MV suka dengan artis jemputan dorang...walaupun hanya dengan berpuitis tapi sudah cukup menambat hati MV..bagi MV dorang ni best..cuma belum tunjukkan kebolehan mereka yang sebenarnya...bak kata sifu mereka"dorang ni kenderaan berat..itu yang slow sikit"..dorang dapat 49 markah
  5. Achey & Puteri BAlqis- Persembahan yang MV tunggu2..mau tengok apa kesudahan lawak Achey dengan seorang kanak2...Yes Achey pandai mengambil peluang...lawak dengan kanak2 sesuatu yang susah tapi Ahey & puteri balqis buat yang tebaekk,,paling suka puteri balqis nyanyi lompat si katak lompat..hehehe...dan buktinya juri awam bagi 20 markah dan markah keseluruhan 81 markah
  6. Tapaw & Johan Botak-Terbaek...FBI pandai ambil gosip terkini..apabila menunjukkan gambar Nas T dengan Nabila yang kononnya membuatkan dia menjadi Jahat semula dalam juvana...terbaek kes buli budak sekolah...hehehe...dengan lagu putih2 melati..dengan tarian Botak...mmg terbaek...dorang dapat 6+..hehehe,tahniah
Itu dari sudut pandangan mata MV..selayaknya Achey menjadi juara..Tahniah..dan buat Tapaw kamu juga adalah yang terbaek....suatu hari nnt pasti kamu boleh berjaya.... 


7 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

huhu,yui tak tgk..

IntaNBerliaN said...

achey n adik aqish smlm mmg best!

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

mggu ni saye telepas lah kak mv,,ngatkan ade mandat,hahah tggu2 punya tggu smpai tetido,,rugi telepas

Deqla Manjew said...

deqla smpt tgk dorg umum pemenang je.. yg lain2 x tgk.. lupa plak nk tgk..huhuhu... achey mmg besttt!!

hainom OKje said...

Tak layan pun rancangan ni MV...dah final eh rupanya hehe

Cik Nur™ said...

ohhh...Nur tak tengokk..

Kesuma Angsana said...

x sempat nak follow lah MV