Followers

Friday, April 26, 2013

Home » , , » Jadual Perlawanan Liga Super 26.04.2013

Jadual Perlawanan Liga Super 26.04.2013

Assalammualaikum...

Terengganu Vs Negeri Sembilan-4.45 ptg
ATM vs PKNS-8.45 mlm
Pahang Vs Felda-8.45 mlm

Tiga perlawanan bola sepak liga super akan berlangsung hari ni melibatkan 6 pasukan...1 perlawanan pada sebelah petang iaitu Teregganu Vs  Negeri Sembilan.

Manakala dua lagi perlawanan akan memulakan sepak mula pada 8.45 malam...pastinya MV tak tengok pun perlawanan ni sebab kalau hari jumaat TV1 takde live bola...maklumlah rumah MV takde astro...

Deqla tanya MV tengok bola kat mana???MV kalau ada live tengok lah..kalau tak tengok update kat blog atau Facebook Sukan Star jer...

Dan yang pastinya game malam ni MV tak dapat tengok kecuali MV balik kampung sebab di kampung ada Astro..harap persoalan tue terjawab...

MV tak tengok tapi MV akan update keputusan penuh untuk idkongsikan bersama kamu semua walaupun kamu bukan kaki bola...hehehe

1 comment:

  1. Selalu tgk JDT main ja..kalau teda JDT mmg nda tgk bola..hihihi

    ReplyDelete