Followers

Wednesday, February 20, 2013

Home » » 'Saya Join AjamOppical's Giveaway: The Sequel!'

'Saya Join AjamOppical's Giveaway: The Sequel!'

Assalammualaikum...

Klik Banner untuk join
MV join GA:'Saya Join AjamOppical's Giveaway: The Sequel!'...MV dijemput oleh penganjur...Dan Giveaway ni disponsor oleh OMShoppe...

Syarat2nya:
1) Buat Entry bertajuk: 'Saya Join AjamOppical's Giveaway: The Sequel!'
2) Dalam entry tu, kena ada tiga perkara yang wajib korang letak;

a) Banner poyo kat atas tuh... linkkan banner tu ke entry ni
b) Ayat ni: "....giveaway ni disponsor oleh OMShoppe"
c) Linkkan perkataan 'OMShoppe' kat dalam ayat atas tu ke link yang ini: https://www.facebook.com/omshoppe

3) Like Page Sponsor di Facebook SINI dan follow blog diorang di SINI. (tak susah nye)
4) Lepas tuh, bubuh link entri penyertaan korang kat dalam petak komen kat bawah ni ye!

Semua syarat MV dah buat cuma nak follow blog Sponsor je belum...Sebab blog tue xda button follow & ruangan Follower....SO MV harap penganjur dapat bantu MV selesaikan masalah ni...

Ok Jom Join ramai2...Tarikh Tutup :22 Mac 2013

24 comments:

  1. oh Miss V thank you sebab notice blog tu takde follow button! kjap eh :) thanks sebab join!

    ReplyDelete
  2. okay dah letak, dah boleh follow :) thanks again ya!

    ReplyDelete
  3. Salam kenal..follow sini sekali..Gud Luck yer..

    ReplyDelete
  4. anda di tag http://justforcontest.blogspot.com/2013/02/giveaway-gempak-bersama-nazlyizan.html

    ReplyDelete
  5. Hai.. done singgah n follow d sini.. sudi2 lea follow mine back yea.. =) tQ.. senyum selalu.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Thanks sudi join GA saya ni :)
    Ini dia link untuk senarai peserta dan juga nombor cabutan (yang akan diberi kemudian)...

    http://ajamoppical.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-ajamoppicals-giveaway.html

    peringatan untuk semua yang join, LIKE page fb and FOLLOW blog sponsor tu wajib eh.. :) TQ!

    ReplyDelete
  7. Dari GA yang sama.. Goodluck! :)

    Jemput singgah
    http://norvanida.blogspot.com/2013/02/saya-join-ajamoppicals-giveaway-sequel.html

    ReplyDelete