Followers

Wednesday, February 13, 2013

Home » , » Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool

Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool

Assalammualaikum..

Klik Banner utk join


Ternampak GA ni di blog SHa..terasa nak join pula....Jom tengok syarat2nya:(**copy dari penganjur)


Syarat-syarat GA ini :
1. Buat satu entri dan letak title : Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool
2. Letak banner dalam entri serta backlink kan ke entri ini.
3. Dibawah banner sertakan juga ayat ini *korang copy & paste je! > Big GiveAway by CikguFizi, Fizgraphic.com, Kisahemasputih.com, Duniashida.com & Aimancool.com  *wajib

4. Sila Follow Blog Sponsor :  *wajib
a. Cikgu Fizi (follower ke 37)
b. Fizgraphic.com (follower ke 9444)
c. Emasputih.com, (sudah lama follow)
d. Duniashida.com(dah lama follow)
e. Aimancool.com  (follower 1982)

5.  Like FP Sponsor :  *wajib
a. CikguFizi  (like ke 6563)
b. Fizgraphic(sudah lama like)  
c. Duniashida  (sudah lama like)
d. EmasPutih(like ke 2369)  

6. Masukkan Sponsors dalam Bloglist korang  *wajib(sudah masukkan dalam BPMMV)
7. Tag sekurang-kurangnya 2 rakan *lebih lagi bagus!
8. Dah siap, komenkan link entri GA ke entri ini.
9. Sharekan link GA ke wall facebook masing-masing

Mv taq Deqla & PCL & semua geng GSF serta yg baca entry ni....Hadiah menarik menanti peserta...JOm join ramai2...KLik banner jer utk join....NAk tengok hadiah KLIK SINI

28 comments:

  1. selamat bersegmen mv...gempak GA nie..

    ReplyDelete
  2. moga Mv menang yer.. good luck! :)

    ReplyDelete
  3. salam mv
    Gud luck tirana aduka ucapkan.

    ReplyDelete
  4. goodluck MV... so deqla wajib joint lahhh ni. hehehe....

    CiM baru ada kelapangan sikit selepas majlis walimatulurus adinda CiM. sdg menyusup ke laman kalian♥

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mrs.velentine...meriahnya segmen ni mcm nak join gak la...;)

    ReplyDelete
  6. semua kat atas tu akak dah lama follow..:)

    ReplyDelete
  7. wah....bes ni...goodluck ye :D

    ReplyDelete
  8. Tengok dari nama2 sponsor tu nampak cam gempaq.. Nak join gak ah! Heheh..

    ReplyDelete
  9. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    Datang follow sini....sudi-sudi singgah blog cik akak :)

    ReplyDelete
  10. gud luck :)

    rata2 blogger buat entry pasal ni.hehe

    ReplyDelete
  11. gud luck kak MV....
    ramai dah yang join GA ni...

    ReplyDelete
  12. gudluck mv .. otw nk join.. hehehh

    ReplyDelete
  13. datang dari GA yang sama... dan dah follow awak...

    http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete

  14. Hai hai , Dri segmen sama .

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  15. datang dari segmen yang sama..good luck done follow you..

    http://miszrockers.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  16. dari GA yang sama .:)

    http://www.cikfie.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  17. from same GA..bw + follow here..gudluck =)

    http://aennpunyerbelog.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete