Followers

Wednesday, January 9, 2013

Home » , » Wordless Wednesday#Coslow Versi MV#

Wordless Wednesday#Coslow Versi MV#

Assalammualaikum....


Menu dinner semalam..
Coslow versi MV..kubis+epal merah..hanya ada ni dlm peti ais...nak jadi western kejap..lagipun anak2 suka...grill sosej + ayam...Tapi MV makan Coslow jer..Sebab pergi mana2 semua tanya"kenapa suzy badan kau naik"....

**ni kira WW..mcm terpanjang pula..hahaha...

31 comments:

  1. mkn coslow boleh kurus ke MV,..?
    mayonis bukan ke mgandungi lemak..?

    apaoun, nur pun suka coslow..! sedap..!

    ReplyDelete
  2. dulu selalu gak buat coleslaw sendiri. walaupun tak kenyang, janji perut berisi.hehehe

    ReplyDelete
  3. lepas ni pinggang kerengga la jadinya...heheh

    ReplyDelete
  4. sdp tu kak.. nk try letak epal jgk la lps ni.. mesti sweet sour gitewww..

    p/s: yg tu wajib terjah list tu nani add to home screen then drag msuk dlm folder..

    ReplyDelete
  5. Alahai MV, kalau makan sosej dan grill chicken pun ok. Healthy diet tu. Cuma kena kurangkan carbo jer.

    ReplyDelete
  6. mkn coslow + diet skali la ni ye kak..hihihi

    ReplyDelete
  7. sedap aje nampak...hehhe

    mselim3

    ReplyDelete
  8. buat sendiri lagi sedapkan? hehe :D

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum suzyanna...memang best kalau mkn coslow tu...:)

    ReplyDelete
  10. alamak dah lame tak buat coslow sendiri la...

    ReplyDelete
  11. suke coleslaw...suke mkn je..buat sndri..erm..mcm xpnh jer...hihi

    ReplyDelete
  12. Mieza pulak tak berapa minat coleslaw.. Sebab tak suka mayonis.. Huhu~~

    ReplyDelete
  13. tak pernah try coeslow tambah epal kan, sedap ke? hehehe :D

    ReplyDelete
  14. memang pcl n mmD suka sangat home made coslow..

    ReplyDelete
  15. wah ! sodap nye . hehe . mohon post boleh ? :p

    ReplyDelete
  16. wah coslow buatan sndri nih...mesti sedapkan?

    ReplyDelete
  17. even coslow pun...perut tengah mencerut nieee! td dinner steamboat je T____T

    ReplyDelete
  18. even coslow pun...perut tengah mencerut nieee! td dinner steamboat je T____T

    ReplyDelete
  19. Lah yeke bdn naek..alah naek cketje.kdg lyn wastern sdp jugak ek

    ReplyDelete
  20. M tak mkn coleslaw ni la MV..tapi kalau pi kepsi, my hubby la yg tolong makan kan,,hi hi..

    ReplyDelete