Double Wani In The House - All About Love

Friday, January 4, 2013

Double Wani In The House

Double Wani & Pinky...
Assalammualaikum....

Hi double Wani in the house..hehehe....Wani & kakak sepupu dia(anak kakak MV)...Nama wani juga..Safi Syazwani...Dan yg seorang lagi mesti kamu kenal..itu wani MV..namanya Wani Syazwana....

Dorang ni sama umur..dua2 lahir tahun 2010...tapi bulan yg berbeza...Safi syazwani lahir awal bulan 7..My wani lahir 19.08..perwatakan pun berbeza....wani kakak MV ni kasar sikit...dorang ni nda ngam

Wani kakak MV tak suka kawan dgn My Wani..dia suka kawan dgn kakak Ayu jer..selalu my wani nangis kena cubit kena pukul anak saudara sya ni..hehehe...

Tapi tengok di gambar ni dorang punya mesra..cuma cuba tengok wani...lain mcm jak mukanya..& yang penting botol susu x tinggal..hehehe...

Sayang Double Wani ni....

22 comments:

  1. mc kembar la pulak skali tgk muehehe

    ReplyDelete
  2. Muka terpaksa ni....
    Hebehehehhe....

    ReplyDelete
  3. 2-2 wani nama sedap...suka sgt...:-)

    ReplyDelete
  4. Hehe.. Sorang ceria sorang confuse ;) panggil wani dua2 menyahut tak?

    ReplyDelete
  5. sangat comel dua wani ni... hihi

    ReplyDelete
  6. Comelnya. ...dak dua org ni....biasalah pompuan ni tak kira besar, kecik lagi pun dh ada perasaan jeleskan...he..he..

    ReplyDelete
  7. comelnya dua2 wani ni....

    macam adik beradik je. seronok kan dapat cousin sebaya. boleh jadi best friend

    ReplyDelete
  8. sorang syazwani, sroang lagi syazwana.. :)

    dah macam kembar...hihih

    ReplyDelete
  9. Kiranya pict tu lakonan semata-mata la yek konon berbaik-baik..Muahahaha,,

    ReplyDelete
  10. ehh nama dah dekat2 tu.. hihi.. comel dua2...

    ReplyDelete
  11. eh, nama dorg dekat2 je yer... sama.. :-)

    ReplyDelete
  12. wani nihh xtgal la botol susu dia tuh..ke mana² bsama ek?

    ReplyDelete