Followers

Tuesday, June 13, 2017

Home » » Talian Celcom bermasalah

Talian Celcom bermasalah

Assalammualaikum...

Siapa Pengguna celcom???Talian kamu ok kah..sebab MV punya talian celcom xda line...MV ada 2 nombor satu digi dan satu celcom ...MV guna celcom untuk langgan data internet saja...

Untuk whatsapp dan call tetap guna digi...tapi dari jam 7.00 pagi tadi tiba-tiba celcom MV ni tiada line...Nasib baiklah kat library ni ada wifi ble guna untuk whatsapp..MV cuba restart hp ...

Tapi tetap juga mcm tue....ada sesiapa yang alami masalah sama macam MV?

2 comments:

  1. Tadi pagi Celcom Siqah pun buat hal jugak. Takde line sampai kuar network error. Sekarang okay dah..MV nya dah okay tak?

    ReplyDelete
  2. samalah kita semalam..mmg semua talian celcom tak boleh guna..lama jugak..

    ReplyDelete