Followers

Tuesday, June 6, 2017

Home » , » Deko Pilihan Untuk Raya

Deko Pilihan Untuk Raya

Assalammualaikum...

Alhamdulillah sudah masuk 11 Ramadhan..sudah melepasi minggu pertama bulan puasa...Pejam celik pejam celik tak lama lagi sudah mau raya kan... bila cerita pasal raya ni terus teringat dulu masa masa muda remaja(**sekarang muda juga tapi bukan remaja hahaha)

Dulu masa zaman sekolah..bab menghias atau deko ruang tamu rumah ni serah saja dengan MV ,,masa tue idea memang mencurah-curah...dah jadi isteri dan mak orang ni rasanya lama dah tak menghias rumah untuk raya...sebabnya raya tue lebih pada kampung..balik kampung suami dan MV sendiri...

MV nak share lah deko yang MV nak buat untuk ruang di rumah:-

1.Kad Raya- MV ingin mengembalikan semula hiasan deko rumah ketika tahun 90-an...tapi kali ni kad raya tue diletakkan dalam frame...macam yang di bawah ni...sekali sekala kita tukar kan lah fungsi frame ni...



2. Karpet- sesetengah orang mungkin akan fikir bila ada pasang karpet ni leceh,banyak habuk.Tapi MV karpet ni sangat membantu juga terutamanya yang ada anak-anak kecil macam MV...Pemilihan karpet tue yang penting....tau lah kan budak...makan ada jer tercicirnya tertumpah lah....So pilihan karpet kena lah yang senang di bersihkan macam kat gambar di bawah



Mv rasa deko impian MV tak memerlukan sangat tukar-tukar perabot cukuplah kita pakai apa yang ada cuma ditambah dengan hiasan serta karpet ....ditambah pula dengan pilihan langsir yang bersesuaian...

cantik kan langsir ni...



Kamu semua boleh dapatkan barang-barang untuk merealisasikan deko rumah impian untuk raya sempenan Promosi  Marhaban-Ya Ramadan Dan Riang Ria  Raya sale(http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya/) yang bermula pada 19 Mei 2017 sehingga 30 jun 2017.Potongan harga sebanyak 90 % menanti....jangan lepaskan peluang kamu ...



2 comments: