Followers

Thursday, June 1, 2017

Home » » "Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors"

"Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors"

Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors
Klik Banner untuk Join 
Assalammualaikum...

Memulakan bulan june dengan join GA dari Elsa..Menjawab 1 solan dari elsa:-


11. Ceritakan secara ringkas pengalaman seronok dan nakal anda masa zaman kumpul duit raya dulu hikhik

Pengalaman seronok kumpul duit raya..masa tue menetap di Labuan....orang tak balik kampung lah katakan..MV dengan adik kakak serta beberapa orang kawan..buat rondaan ke kawasan perumahn berdekatan dengan tempat MV tinggal..

Masa tue tinggal di kg. batu arang 1..bayangkan ari raya pertama..sampai lah raya 14...kami meronda2 cari duit raya...dan yang paling MV tak ble lupa..ada satu rumah ni..rumah doktor...baik sangat...

kami bagi salam..dia jemput masuk..doktor ni bukan orang labuan tapi semenanjung...dulu budak yang kita tak kenal pun org jemput masuk...kalau skg erm no komen..masa tue dia bagi kami makan ketam masak cili padi....

betul-betul tak tau malu okey...siap makan bertambah2...dan doktor tue bagi duit raya...tapi sebab kmi raya..dia takda duit pecah..dia bg masa tue rm 50....kami dalam 8 orang macam tue...terus tukar duit kat kedai...hahaha

berani kan dulu jalan jauh2 kumpul duit raya..kalau skg..tak boleh bahaya...

sekian pengalaman MV ...


**jom join 

4 comments:

  1. wahhh bestnya makan besar time raya rumah doktor tu! ketam tu hehe

    terima kasih join. elsa dah update dalam list. goodluck :*

    ReplyDelete
  2. https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/05/giveaway-duit-raya-rm100-by-Elsaalicious-sponsors.html

    ReplyDelete
  3. http://mama3danish.blogspot.my/2017/05/giveaway-duit-raya-rm100-by.html

    ReplyDelete