Followers

Thursday, June 1, 2017

Home » » #RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia

#RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia

Assalammualaikum

sofie, giveaway, sgshopmalaysia


Giveaway ini akan berlangsung selama DUA MINGGU.
Bermula pada 1 Jun sehingga 14 Jun 2017.
Korang boleh pilih samada nak join melalui blog atau instagram

Seramai 10 orang pemenang dicari.
(7 pemenang dari blog, 3 lagi pemenang melalui instagram)
***

Syarat penyertaan sangatlah mudah:

PENYERTAAN MELALUI BLOG



2) Copy banner diatas dan backlink kepada entri ni
3) Buat entri dengan tajuk: #RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia
4) Nyatakan barang yang akan dibeli di SGShop jika korang menang shopping credit RM100

Kalau MV menang ..MV nak beli rak kasut ni...Sebab satu comel dan warna hijau...lagi satu sebab ianya bertutup kemas nampak..taklah kucing MV boleh kencing kat rak kasut lagi///

5) Siap! Jangan lupa tinggalkan link korang diruangan komen entri ni.

Pemilihan pemenang adalah berdasarkan random.org

7 comments:

  1. 1st time nmpk rak kasut mcmni =D cntik nya !

    ReplyDelete
  2. thank you for joining the GA!
    all the best ya and salam ramadhan :D

    ReplyDelete
  3. goodluck ^^

    http://raizahalisah.blogspot.my/2017/06/ramadhangiveaway-bersama-sgshop-malaysia.html

    ReplyDelete
  4. cantik jugak rak tu kan? gudluck! jom jalan2 blog den tgh video viral :)


    http://denhanda.blogspot.my/2017/06/baling-selipar-kerana-berebut-parking.html

    ReplyDelete
  5. Cantiknya rak kasut tu.. all the best mv

    ReplyDelete
  6. Good luck...dtg dr ga yang sama :)

    ReplyDelete
  7. Good luck awak. All the best.

    ReplyDelete