Followers

Wednesday, September 14, 2016

Home » , , » Kek pisang, Kuih champiang Dan Kuih sosej

Kek pisang, Kuih champiang Dan Kuih sosej

belajar dan terus belajar.
Assalammualaikum....

Belajar dan terus belajar....kalau haritu donut kali ni.. kuih sosej dan champiang....aktiviti masa raya haji... tak ada rendang ...ada ini jak...kebetulan mama MV datang rumah...jadi ini lah masa berguru...

Mama Mv ajar buat kek pisang..simple jer..nnti mv try yang ni..mak MV yang buat..kuih-kuih MV yang adun....simple2 saja...

jadi perempuan ni..tak minat nak masak pun kena belajar....alhamdulillah boleh lah sikit2 bab kuih ni...dan akan terus belajar....sapa ada resepi kek yang simple2 boleh lah share dengan MV....bolehlah try2


5 comments:

  1. rajinnyeee :D
    raya haritu pun banyak buat kuih kan..huhu..baguslaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. terlajak rajin mcm ni lah..kalau datang mlas erm payah juga

      Delete
  2. Betul MV. Jadi perempuan walau tak minat memasak kena jugak belajar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..oh ya siqah...kak MV tak ble masuk blog siqah..kenapa yea

      Delete
  3. Betul kata MV.. bila dah jadi perempuan pastu emak, memang kena banyak belajar skill memasak..

    ReplyDelete