Followers

Wednesday, September 7, 2016

Home » , , » D'Saiful Restoran

D'Saiful Restoran

Assalammualaikum...

Sarapan pagi dengan nasi lemak berharga rm2.90????

Makan tengah hari dengan Nasi lemak + Lauk , Nasi Kerabu + Lauk  dengan harga serendah RM3.90!!!!

Jangan tak percaya ok....ini betul-betul punya..bukan main-main... kalau kamu orang Sabah dan tinggal area kota kinabalu...Mari try datang D'Saiful Restoran ....lauk yang erm marbelossss,,,

Nasi kerabu dia memang ohsem...lauk pun tak kedekut..memang terbaek lah.... restoran ni terletak di alam mesra...senang juga nak cari,,, ni mv kongsikan alamatnya

97, Lorong Plaza Permai, 
Plaza Permai, 88400 
Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia

Kamu boleh try ...sambal nasi lemak dia pun memang sedap sangat... dan satu info penting mengenai restoran ini ialah 

SEBUAH RESTORAN YANG TERDIRI DARIPADA STAFF MEREKA MEJORITINYA STUDENT... D'SAIFUL RESTORAN MENCIPTA SATU PEMBAHARUAN ALAM PEKERJAAN SAMPINGAN.


**mula-mula tak percaya tapi bila pergi dan masuk ,,makan dan bayar..yes ...only RM3.90 for one dishes. kira jimat lah..Semoga D'Saiful Restoran  terus sukses

4 comments:

  1. Wah murahnya .. selalu limpas2 ja restoran ni. Nanti mo pigi cubalah ni :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..
    Wah.. Blog MV berwajah baru...
    Comel dan cantik...

    Murahnye makanan.. semoga makin dimurahkan rezeki pada owner restoran..

    ReplyDelete
  3. Semoga Allah balas kebaikan dorang yg berniaga mcmni, dekat tmpt saya pon ada kedai roti canai ni, kalau kita ckp kita student, harga kaw2 punya murah, roti kosong+teh tarik RM1 je...

    ReplyDelete
  4. syoknyaa kalau masih ada restoran yg pemurah mcm nih..:)

    ReplyDelete