Followers

Sunday, May 1, 2016

Home » » Kisah KPJ Colour Run 22 April 2016

Kisah KPJ Colour Run 22 April 2016

Assalammualaikum....
kenapakah aku begitu
Ini cerita KPJ COLOUR RUN 2016... kali ini run bawah HaikalAyu...untuk 5km..Kami drive sendiri pergi tanjung lipat sebab Mr Velentine jaga wani dan syamimi di rumah.Dalam keadaan kakak yang x sihat.tapi mau juga join..MV berharap haritu agar dorang ok2 saja...
peace../.yeah habis juga
Sebelum run kami sempat warm up dengan zumba...walaupun hanya sempat beberapa minit sahaja...masa ni mula risau sebab tengok keadaan kakak...tapi si abang excited punyalah sampai tak sabar mau run...
muka penuh peluh 
Run kali ni 5km sahaja...bila sudah start lari dalam 10 minit tue ..kakak mula nampak pucat dan tak ok...sedangkan abang pula elok jak semangat..dan bila smpi check point pertama..MV bagi kakak minum air..lepas tue dia mula ok
with my kembar tahun 
Tapi abang haikal pula yang mula nampak lemas...siap dia mau duduk..tapi MV paksa dia jalan..sebab kalau dia duduk confirm pengsan..lagipun tiada nampak orang perubatan...so MV paksa dia jalan...
pinjam medal mama & uncle rayner
MV terpaksa tinggalkan dorang di tangjung lipat sebab jauh lagi nak habiskan...dan memang dorang tak mampu ....dorang duduk di simpang...nampaknya dorang hanya mampu 2 km jak...
minum isotonik...refill tenaga
MV teruskan larian sendiri...teruskan dengan selaju yang boleh sebab fikir anak aku di sana...mesti cepat.....
sebelum run 
dan alhamdulillah MV menghabiskan larian kali ni dengan masa 1 jam 1minit 31 saat...agak baik ,,,dari larian sebelumnya....lepas ni mau cari2 next larian..berlari untuk sihat..dulu mula2 lari rasa sakit2 badan....


with my ofismate
sekarang nda sdh...sapa2 sabahan yang follow blog MV(**adakah)..boleh lah share2 run yang akan datang k..

2 comments:

  1. waa..tahniah MV,,y pnting blh menamatkan ...
    lya suka jgk join xtvt mcm ni..tp tulah..keadaan ksihatan x mcm dulu2.. byk kna krgkan..

    ReplyDelete