Followers

Wednesday, May 11, 2016

Home » , , , » Khasiat air Kelapa

Khasiat air Kelapa

Assalammualaikum,,,

pinjam google

Air kelapa ...Siapa suka minum air kelapa.MV suka sebab kalau kencing kotor minum jer air kelapa ni .Lagipun air kelapa ni menyegarkan badan kita.

Untuk wanita hamil kalau air kepala dapat memberi khasiat seperti berikut :-

  1. memenuhi keperluan cecair badan
  2. sumber elektrolit yang penting
  3. minuman menyihatkan 
  4. rendah gula
Air kelapa juga dapat membantu menurunkan berat badan .Cuba kamu minum air kelapa ,bila sudah minum air kepala terus macam full terus perut sebab air kelapa ni mudah diserap badan so ia akan menundakan rasa lapar.

Tiba-tiba nak buat entry pasal ni sebab terbaca di majalah PA & Ma....dan terus rasa nak minum air kelapa yang fresh dari pokok.Macam dalam rancangan Law Of The Jungle...

4 comments:

  1. Suka air kelapa..
    Paling best minum kalau isi dia macam lembik2..
    Sedut je, maasuk tekak lega..
    saya tag MV dekat sini
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/05/birthday-giveaway-by-wanaseobycom.html

    ReplyDelete
  2. selalu klu balik keja singga sana salut demi air kelapa..hahahaha

    ReplyDelete
  3. dok kl skrg sebiji air kelapa rm4
    kt kg petik belkg rumah je. ekekeke
    bln mac hri tu rania demam campak, bg mnm air kelapa. cepat jek keluar biji biji tu.

    air kelapa byk khasiatnya, kan !!

    ReplyDelete