Followers

Wednesday, May 18, 2016

Home » , » Hadiah Menang Mini Giveaway

Hadiah Menang Mini Giveaway

Assalammualaikum...

hadiah contest dah dapat 
Gift join mini giveaway #46 & #47  blog  Intan Berlian....tq kak ina..batang mancis boleh MV guna untuk sesi pembelajaran bersama syamimi dan wani.

Kalau korang nak tau kak ina ni antara  ibu yang buat home schooling.Suka baca status dia kat facebook ...memang membantu sangat ,,,anak kak ina alisha sebaya wani.So kalau ada kak ina share MV boleh print untuk digunakan oleh wani.

Facebook kak ina ni macam-macam ada..So korang kalau nak tau pasal home schooling boleh tengok kat fb dan blog dia.

Tq yea kak ina for this gift

4 comments: