Followers

Saturday, August 16, 2014

Home » , » Sentap!!

Sentap!!

Assalammualaikum...
Iklan colgate bolah ker??

baru perasan wajah kami ada persamaan hihi
ini gambar selfie kelmarin...hihi...saja jak tunggu traffic light tukar warna kita posing sekejap..wani pun tahu sdh perangai mama dia ni..dia layankan aja...tapi dalam layan2 tue sentap juga bila dia bersuara

"kita ni bergambar saja kan ma....hp mama penuh gambar ani jak kan ma"..hihi..sentap mama..tapi apa yang dikatakan tue mmg betul....mmg dalam hp mama gambar wani yg banyak....

kalau dulu haikalayu...skg wani n mimi yg menguasai..hoho..wani ni makin hari makin pintar lah....geram jak....dia sebut kalau sebut gajah "elephant"...kucing "cat" ikan"fish"...bunga Flower katanya...siap ajar mamanya ni lagi....

MV pun testlah cakap wani Sit down..terus dia duduk...wani stand up..dia terus diri..Mv tanya ertinya apa..dia bilang duduk dan berdiri...andu bah comel..hihi....

Teruskan belajar ya sayang mama...

3 comments:

  1. anak mama kan...mestilah sama mukanya...hehee..comel la dia.

    ReplyDelete
  2. semakin besar sebagai johan anak2 MV ya,..tahnia pada mereka, mereka kenal tak lagi sama saya tu,,jumpa kan di Ranau hari tu best,,,

    ReplyDelete