Followers

Saturday, August 9, 2014

Home » » sELFIE WITH wANI

sELFIE WITH wANI

ASSALAMMUALAIKUM..

MAMA SELFIE SORANG

MUKA XDA SENYUM

ALAMAK KABUR PULAK

BOTOL SUSU TAK TINGGAL

ALAMAK WANI KENA MATAHARI
Gambar selfie pagi jumaat with wani..hihi..saja melaram dengan anak...mama dan anak sama cute n cantik kan..ahaks!!hari ni ada majlis hari raya sekolah agama HaikalAyu dan majlis raya Taska Syamimi...

So hari ni akan banyak gambar mennt...hihi

8 comments:

  1. selamat hari raya..tak drop komen lagi ke ke blog kawan2..pada saya berblog sambil sesekali drop komen ke blog kawan sesuatu yg memuaskan hati bila ada blog...selain ada keseronokan bertegur sapa.itu pada saya ya..

    ReplyDelete
  2. GSF nampaknya tak segar sudah tu...

    ReplyDelete
  3. amboi...sakan kak..hehehe...

    p/s : Selamat Hari Raya kak...even dah lewat :P

    ReplyDelete
  4. Sama2 cute tu...sama2 suka melaram hehehe

    ReplyDelete
  5. wah makin berseri la mv skrg..
    walaupon dah 4 cahaya mata.. :)

    ppsstt: kan, bila dh tahu ada isi, baru semuanya nak terkeluar.hahha. itu pasai sy resign.

    ReplyDelete