Followers

Thursday, August 21, 2014

Home » , , , » Happy Birthday Wani

Happy Birthday Wani

Assalammualaikum...
sian kakak Ayu demam
kek pilihan abah wani


see..syamimi yg over excited nampak kek
19.08.2014 genaplah umur wani 4 tahun..sekejap jer masa berlalu..tak sedar dah 4 tahun..tahun depan dah tadika...selamat hari jadi sayang..jadi anak yg solehah dan mendengar kata,.,,jangan nakal2 tau....

Ni gambar sambutan hari jadi kat umah with adik beradik..sebelum tue dia sambut kat sekolah with friend katanya....kek yg kat sekolah manggo cake beli kat multibake rm58..yang kat umah fresh cream cake rm 35....

Saja sambut dua kali sebab abg n kakak dia tanya di rumah tak sambut kah....yg happy tentunya birthday girl sebab dapat 2 cake...takde hadiah pun xpe sebab yg penting kena sambut birthday....

LEpas ni MV kongsi kalau dah dapat gambar dari cikgu wani....apa2pun tq yg doakan kesihatan anak2 MV

10 comments:

  1. happy besday wani.. be a good girl.. mudah mudahan menjadi anak yg solehah ye...

    ReplyDelete
  2. happy birthday wani..betul2 budak2 mmg ingt hari lahirnya sbb ada kek..hehe

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir ya wani...tahnia jadi anak mak ayah yang baik ya

    ReplyDelete
  4. http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/2014/08/wajah-blogger-malaysia-jawapan-kepada.html
    ha MV klik ni ya hadiah dari segmen mengenali wajah blogger malaysia. kini dah jawap ya..tahnia

    ReplyDelete
  5. Barakallahufiq wani... moga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki... amin...

    ReplyDelete
  6. Hepi besday Wani..best dia sambut banyak kali

    ReplyDelete
  7. Happy Belated Birthday kepada Wani ^^

    ReplyDelete