All About Love: Sambutan hari jadi
Showing posts with label Sambutan hari jadi. Show all posts
Showing posts with label Sambutan hari jadi. Show all posts

Thursday, December 24, 2015

Sambutan Birthday Syamimi DI TAska Emas Hijau

8:30 AM
Sambutan Birthday Syamimi DI TAska Emas Hijau

Assalammualaikum....

kek simple jak
21.12.2015 sambutan birthday syamimi di taska....MV kirimkan hp untuk merakamkan gambar saat gembira syamimi...happy jer MV tengok dia sambut dengan kawan2... 

pilihan syamimi
 Tahun kedua sambut birthday dengan kawan2nya..next year sambut dengan kawan2 baru di taska permata kemas kpkps pula....
excited nak potong kek
 Semoga syamimi dapat menyesuaikan diri di tempat baru next year...semoga dipermudahkan segala urusan.Amin...
with faiz kawan mimi

nak tiup lilin

nyanyi lagu birthday 

potong kek yeahhh

with cikgu ziera

peace...ni peace syamimi...

senang pula cikgu dia snap gambar 

amboi comel jer

si sepet mama

Read More

Thursday, August 21, 2014

Happy Birthday Wani

11:12 AM
Happy Birthday Wani
Assalammualaikum...
sian kakak Ayu demam
kek pilihan abah wani


see..syamimi yg over excited nampak kek
19.08.2014 genaplah umur wani 4 tahun..sekejap jer masa berlalu..tak sedar dah 4 tahun..tahun depan dah tadika...selamat hari jadi sayang..jadi anak yg solehah dan mendengar kata,.,,jangan nakal2 tau....

Ni gambar sambutan hari jadi kat umah with adik beradik..sebelum tue dia sambut kat sekolah with friend katanya....kek yg kat sekolah manggo cake beli kat multibake rm58..yang kat umah fresh cream cake rm 35....

Saja sambut dua kali sebab abg n kakak dia tanya di rumah tak sambut kah....yg happy tentunya birthday girl sebab dapat 2 cake...takde hadiah pun xpe sebab yg penting kena sambut birthday....

LEpas ni MV kongsi kalau dah dapat gambar dari cikgu wani....apa2pun tq yg doakan kesihatan anak2 MV
Read More

Monday, August 18, 2014

Cepat Sembuh

9:31 AM
Cepat Sembuh
Assalammualaikum...

Hari ni MV pergi kerja seorang jer..wani demam...so kebetulan nenek dia ada kat umah...dia cakap dia mau cuti ni hari....sebab panas di badan belum hilang...jadi ani mau rehat...nnt esok baru sekolah...

Esok wani mau sambut hari jadi katanya....mau kek princess elsa...penangan forzen betui anak MV yg sorang ni...pejam celik pejam celik esok 19.08.2014 usia my wani dah 4 tahun..makin besar anak mama ni..makin pintar...

Hari ni no selfie...sebab wani tiada...Syamimi pun tak sihat tapi di hantar ke taska juga sebab nenek dia takle jaga dua orang kat umah..tapi MV dah pesan dekat cikgu dia..call kalau mimi panas or apa2...

Insyaallah semuanya baik2 saja....MV pula nak buat kerja tapi komputer blue skrin..hish malar rosak jak ni komputer..bikin hilang mood bah....sudahlah satu org jak di library mana aircond sejuk..tambah pula batuk n selsema mmg mantaplah...

Kamu orang semua..happy monday..happy working..
Read More

Tuesday, January 29, 2013

Sambutan Birthday My HaikalFaiz**6 Tahun** di Kemas KPKPS

1:48 PM
Sambutan Birthday My HaikalFaiz**6 Tahun** di Kemas KPKPS
Assalammualaikum...

Semalam merupakan harijadi MY haikal Faiz yang ke-6 Tahun...Terima kasih pada semua yang wish birthday utk my hero Di entry yang INI...Sayang kamu semua....

Jom layan gambar sempena sambutan yang memang tak dirancang langsung ni..ingtakan nak buat lewat sehari tapi kesian pulak dekat dia..tue yg buat juga semalam...kalau perasaan gambar ni semua muka abg sedih..

Sebab dia ingat MV tak beli kek utk birthday dia..sebab MV janji jam 12.00 p, tapi masa MV sampai doarang tidur sudah..Last2 buat jam 4.00 pm..dan yg buat abg sedih lagi bila kakak AYu xda kemarin sebab cuti(**sakit gigi)....

Cerita pasal sakit gigi..MV ada story pasal HaikalAyu ke klinik Gigi pagi tadi..mak ai..malu ada...geram pun ada...bangga pun///nnt story..Jom layan gambar...

Peace tanpa senyuman

Slide yg Cikgu Sarah buat

Kawan2 abg haikal

Semangat mau tiup lilin

Sedih

potong kek

Abg with Mama
Selamat hari jadi Abg..semoga jadi anak yg soleh..amin..MamaAbahAYuWani Sayang Abg haikal....

Tabung HAW
Read More