Followers

Thursday, September 7, 2017

Home » , » Penulis Zan Zarida

Penulis Zan Zarida

Assalammualaikum...





Review Novel Alahai Mat Salih! ...pagi tadi buka Facebook nampak ada yang add.. bila tengok nama Zan Zarida...Mv jadi excited...wow penulis novel add MV...terharu...tak sangka tau...

MV memang suka dengan tulisan dia..walaupun baru baca 2 buah novel beliau..tapi MV suka..sebab jalan cerita yang simple dan dantai tue tak menyerabutkan kepala untuk berfikir...

No automatic alt text available.
Sumber dari Zan Zarida
Beliau sudah ada 6 buah novel..MV baru baca 2 buah...novel terbaru beliau 'Dia" My LOve...MV suka covernya....dan jalan ceritanya pun menarik....Promosi bila pre-order novel ni dari beliau..dia akan bagi novel alahai mat salih sebagai cenderahati...bestkan....tapi MV dah ada alahai mat salih...

Image may contain: one or more people
Sumber dari Zan Zarida
so nak cari jugalah novel terbaru beliau ni...Terima kasih sudi add MV..

2 comments: