Followers

Wednesday, August 16, 2017

Home » » Review: Piano-Ateen Khalid

Review: Piano-Ateen Khalid

Piano Piano by Ateen Khalid
My rating: 5 of 5 stars

Hanya kerana sebuah Piano. Mampu mengubah semuanya. Fatih dan Lufti bercuti di sebuah rumah di Cameron Highlands...Dari detik pertama melangkah masuk ke rumah itu..Fatih telah mula di ganggu...

Habiskan Melodi Terindah itu...kata2 yang sering dia dengar...dari satu peristiwa ke peristiwa yang lain...pertemuan dia dengan Hanim & Pak Leman Menambah kan lagi tanda tanya tentang misteri rumah yang sedang didudukinya....

Dek kerana gangguan yang semakin menjadi-jadi dia membawa lutfi pulang ke Kedah lebih awal dari tarikh percutian mereka....Namun semuanya tidak terhenti disitu...Dia semakin dihantui dengan bayang2 yang ngeri..

Keputusan di ambil...dia harus kembali ke rumah itu...dan habiskan melodi terindah yang dia mulakan...Tapi siapa Dia yang dimaksudkan...Kenapa tiba2 Lufti berubah...Siapa Hanim sebenarnya...

Korang kena baca sendiri novel ni...serius..sehari jer akan habis....kalau korang dah start baca...rasa tak mau stop sebab mau tau kenapa dan apa yang akan berlaku seterusnya.....

View all my reviews

1 comment:

  1. Assalamualaikum Wrmbth

    Apa khabar & salam pagi rabu sis mrs velentine

    selamat membaca buku

    lepas ni boleh pandai main piano

    Hehe

    ReplyDelete